IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 08.09.2007 22:36

Salla ja todellisuudentaju= not a match.

Tajusinpa ensi viikkoa kalenteriini merkitessä että ei hitto, englannin kuuntelu on jo tiistaina. Ja minä kun olin sopinut ajotunnit siihen paikalle luottaen siihen ettei koulussa kuitenkaan tapahdu mitään kiinnostavaa.

Joo tosiaan, missasin kaikki TJ100-jatkot koska mulle iski iltapäivästä migreeni. Luulin laskuhumalaksi kunnes aloin saada näköoireita. Nukuin sitten kotiin päästyä n. 15 tunnin "päikkärit" ja päänsärky meni tiehensä vasta tänä iltapäivänä. Ilkeetä.

Niin juu P.S, mun 100 pictures challengen Dark-kuva taitaa siirtyä ens viikolle. En jaksa piirtää nyt! Eijei, en ole enää aikaansaavalla päällä. Ryssin yhden tilaustyön kasvoja värittäessä, pakko tehdä koko homma uudestaan (long live valopöytä, säästyn paljolta työltä) ja niitä pitäs muutenkin tehdä vähän tiuhempaan tahtiin. Huoh. En jaksa.
Pitäis tehdä muutama öljyvärimaalaus että on jotain töitä näytille kun haen Undefined Artin jäseneksi. Saisin tänkin säälittävän taiteilijanuran käyntiin. Vaikka tuntuu välillä ettei tästä mitään tule.

Itsesäälipurkaus jee, oon vaan väsynyt ja heti yöunien jälkeen toista mieltä, joten älkää huomioiko xDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.