IRC-Galleria

SeaDevil

SeaDevil

Oih... Fabio... anna kunnon kyydit...
Suomi-Nainen-Suomi ohjelmointiohjeet ääntämisohjeilla kiitos

Kaksi pientä hernettä jotka pomppivat pääni sisällä puolelta toiselle, vailla mitään varsinaista merkitystä, eivät ole vieläkään sisäistäneet naisen toimintaa. Hommatessasi naisen sen mukana ei tietenkään toimiteta käyttöohjeita, sehän tekisi naisen lähes binäärikoodikieltä muistuttavan kommunikoinnin ymmärtämisestä aivan liian helppoa.

Erittäin suuri merkitys on naisen aivojen sanojen merkitys- ja painotusarvontayksiköllä. Tämä kyseinen aparaatti kun päivittäin arpoo, onko esimerkiksi sanan - kyllä merkitys tänään - ei, vaiko kenties - ehkä, mikä kyseenalaistaa molempien käsitteiden merkityksen. Sanan painotusarvo on yhtä arvonnallinen, ei voi ikinä tietää oliko se tarkoitettu positiivisella vaiko negatiivisella. Oletuksena kannattaa olettaa sen olleen negatiivista. Jos se olikin positiivista ja nainen huomaa käsittäneesi sen negatiivisena, nainen automaattisesti korjaa sen negatiiviseksi. Sama ei tietenkään päde toisinpäin.

Nainen on varustettu myös erilaisilla erittäin tehokkailla sensoreilla. Nämä sensorit aistivat liiankin herkästi esimerkiksi sen milloin sinä olet juonut liikaa, tämä ei voi pitää ikinä paikkaansa. Tästä seuraa naisen nalkutusautomatiikan aktivoituminen. Sensorit myös väittävät liian usein sinun olevan likainen ja epämiellyttävä. Naisen sisustus, siivous ja hääräilyohjelmoinnissa on varmasti käynyt pieni virhe koska se kuormittaa naisen muita toimintoja, ja näin ollen esimerkiksi lisääntymistoimintoa saa aktivoiduksi mitenkään muiden toimintojen ollessa kesken.

Se missä miehenkin suunnittelussa on tapahtunut suuri virhe, on toki myönnettävä. Mikä vittu siinä naisen pienessä kuselta haisevassa korvasientä muistuttavassa reiässä miestä oikein viehättää? Sen eteen mies tekee tunti- toisinaan jopa kuukausitolkulla töitä. Jos tämän virheen saisi miehessä korjattua, ei naisenkaan viat miestä edes vaivaisi, nainenhan olisi tällöin miehelle aivan turha laite. Mikä onni olisikin kun voisi vain rassata vaikkapa autoja ilman sitä että joka kuudes sekunti ajatuksen katkaisee ajatus naisesta.

Mitä jos nainen onkin täydellinen ja vika onkin miehessä? Saako tämän ylimääräisen virherivin, eli naisen tarpeen poistettua miehen ohjelmoinnista?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.