IRC-Galleria

SeaDevil

SeaDevil

Oih... Fabio... anna kunnon kyydit...
Olenko jo tuonut esille mielipiteeni muista autoilijoista? Jonkun aikaa liikenteessä sukkuloituani olen tullut yhteen varmaan johtopäätökseen. Kaikki uudehkoilla ranskalaisilla autoilla ajavat ovat liikenteessä täysiä pässejä! Vanhemman ranskalaisen on todennäköisesti ostanut joku vain sen takia että sen on saanut halvalla ja tarkoitus on vain päästä jotenkin muuten kuin bussilla töihin, tämä on suotavaa ja sen annankin anteeksi.

Liikennevaloihin ajetaan juuri niin kuin on young driverssissa opetettu, jätetään eteen yhden auton mentävä väli, asia jota en ole ikinä ymmärtänyt. Auton pysähdyttyä kytketään käsijarru päälle ja vaihde laitetaan vapaalle. Vihreän sytyttyä käydään etsimään sitä ykkösvaihdetta ja sen löydyttyä lähdetään liikkeelle muistamatta vapauttaa käsijarrua. Patonkibiili tietenkin sammahtaa ja kestää luvattoman kauan ennen kuin kuljettaja älyää miksi näin kävi. Hänen monimutkaisesti toimivan ajattelutapansa ansiosta tilanne korjaantuu ja hän pääsee liikkeelle, ikävä kyllä keltaiset valot syttyvät ja niinpä vain hän kerkeää risteyksestä pois.

Kahden tällaisen Piérrén kohdatessa rinnakkain vaikkapa moottoritiellä, heidän tulee valtava himo ajaa rinta-rinnan voiden ihalla toistensa maailman parhaita autoja, ovathan esim. Citroén ja Peugeot voittaneet monta rallin mm-titteliä. Senpä takia isäntä on marssinut heti voiton tultua autoliikkeeseen ja ostanut ”voittajan” auton. Antoihan myyjä lisäksi todella mauttoman lippiksen ja toppatakinkin kaupan päälle. Eikö ne vitun vatipäät ymmärrä ettei WRC-autolla ole mitään yhteistä heidän autojensa kanssa. Yhteistä on vain autojen merkki joka saa rahansa rakentaa rallia varten oikeita autoja, kun nämä lähes impotentit keski-ikäiset apinan kuvatukset syytävät kohtuuttoman suuria summia rahaa ostaessaan näitä paskoja ”voittajan” autoja. Mutta takaisin siihen rinta-rinnan ajamiseen. Nämä alinopeutta ajavat tientukkeet eivät vahingossakaan älyä päästää takana tulevia ohi joilla oikeasti olisi jonnekin kiire. Kun takana ajava sitten polttaa hermonsa ja painaa torvea vaatien tietä, häntä pidetään mulkkuna kaaharina ja tieliikennerikollisena. Ranskalaiskuski antaa tietä vastahakoisesti ja ohi ajaneen ”oikean” auton kuljettajalle heilutetaan perään keskisormea ja mesotaan että tuollaisille pitäisi antaa turpaan, vaikka tiedetään että itsehän siinä selkään saisi.

Hei te kaikki mulkut ranskalaisauton omistajat (tämä ei koske niitä harvoja poikkeuksia)! Olisiko aika katsoa peiliin ja kysyä: olenko minä vatipää autoilija jonka tulisi tyytyä vain bussikyytiin? Vastaus: Kyllä olet!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.