IRC-Galleria

SeaDevil

SeaDevil

Oih... Fabio... anna kunnon kyydit...
Olen tässä jo pitemmän aikaa pohtinut muutamaa mustaa aukkoa puhelinoperaattoreiden, varsinkin prepaid-liittymien säätämisessä. Lopputulokseksi olen päässyt siihen että se ei ole kannattavaa ainakaan operaattoreille tietyissä tapauksissa jotka nyt neuvonkin teille kaikille hyödynnettäväksi.

Prepaid-kortti maksaa 10€. Kortti sisältää puheaikaa 20€. Saat siis ilmaiseksi 10€ arvosta puheaikaa. Lisäksi on lataustarjouksia joissa lataamasi puheaika tuplataan.

Haluat laittaa vaikkapa kymensanomiin asuntosi myynti ilmoituksen jonka jättäminen maksaa 10€ ja se laskutetaan puhelinlaskun yhteydessä. Kokeilin sitä prepaid-liittymällä ja se toimi, puheaikaa veloitettiin 10€. Myöhemmin ostin limuautomaatista limuja jotka ostetaan tekstarilla, tekstari maksaa 1,80€. ostin 5 limua jotka maksoivat siis 9€. Puheaika väheni siis 9€

Yhteensä puheaikaa oli siis kulunut 19€ edestä ja ostoksia olin saanut 19€ arvosta. Kymensanomat tietenkin laskuttavat operaattoria 10€ edestä ja limuautomaatti laskuttaa 9€ edestä. Operaattori joutuu siis maksamaan 19€ arvosta vaikka minulta se ei ole saanut kuin 10€.

Kysymys kuuluukin kuinka se on kannattavaa operaattorille? Lisäksi minulla on vielä sen 1€ verran ilmaista puheaikaa jäljellä=)

Pitäisikö tässä siis kusettaa oikein kunnolla puhelinyhtiötä, pistää 0700- HENRI KUSETTAA OPERAATTORIA maksullinen viihdelinja pystyyn joka veloittaa jokaisesta puhelusta 100€. Sitten ostaa prepaid-liittymään 1000€ puheaikaa jonka kiitollinen operaattoria sitten tuplaa 2000€, soittaa 20kpl 100€ puhelua omaan maksulliseen numeroon joka sitten veloittaa operaattorilta ne 2000€???

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.