IRC-Galleria

Seko_87

Seko_87

Joona pojan äiti... :)
1.Mies nousi bussiin ja näki kun pikku tyttö istui ja nyyhkytti penkillä... Tytön tikkari oli tippunut lattialle... Mies istui tytön viereen... No voi onko tytön namussa karvoja? Tyttö nyyhkytti ja sai sanottua ei mä olen vasta 10w... :)))))

2.Pariskunta istui iltaa ja vaimolla alkoi tehdä mieli... Hän katsoi miestään ja sanoi kulta kerro mulle jotain likaista...Äijä hetken mietti ja vastasi keittiö ja kylpyhuone... :))))

3.Kolme lapinkävijää eksyivät ruotsin puolelle naisiin. Kuski kehuskeli kielitaidollaan, ja nähtyään pitkätukkaisen blondin kysyi: jag har två guys who want knulle dej. Är det möjligt? Blondi vastasi: Det passar bra, men jag är transvestit, och jag har klamydia. Kuski juoksi autolle ja huusi: jumalauta jätkät meillä kävi flaksi. Siellä on koko transitti täynnä huoria ja stereoissa soi suomirock... :))))))

4.Äiti oli laittamassa itselleen suppoa mut ei saanu sitä... Pyysi Pikku Kallea avuksi... Kalle katseli hetken... Laitanko sen tonne ruskeaan vai tuonne kalkkunaan jolla on heltta... :))))

5.Mies tuli töistä kotiin ja vaimo keikisteli alusvaatteisillaan kotona... Mies riisui kengät ja vaimo tuli viereen hieroen itseään miestä vasten ja kuiskasi miehen korvaan että käske mua! Mies katseli vaimoaan hetken ja sanoi... Tee mulle pari voileipää... :))))

6.Mies tuli kotiin ja löysi vaimon wc:stä ihailemassa rintojansa. Mies kysäisi: Mitä oikeen touhuat? Vaimo vastasi tyytyväisenä: Olin lääkärissä tänään ja se sanoi että mulla on rinnat kuin 25-vuotiaalla!! Tähän mies tokaisi: Ei sit sanonut mitään 50-vuotiaasta perseestä jota raahaat mukanas!? Johon vaimo vastasi: Noup, me ei ylipäätään puhuttu susta yhtään mitään! :)))))

7.3 miestä jonotti taivaan porteilla sisään. Pietari päätti kysyä hakijoiden älykkyysosamäärää. Eka vastas: 156. "Ahaa" vastas Pietari ja puhui miehen kanssa hetken ydinfysiikasta. Toinen mies sanoi 100 ja jutteli tovin politiikasta. Kolmas sanoi 50, jolloin Pietari kysyi: Ajoitko taksia vai täysperää?? :))))))

8.Ilotyttö kuiskutti miehen korvaan: -Teen mitä vaan tonnilla mitä kuvailet kolmella sanalla.
-Kiinni veti... Maalaa minun taloni... :)))))

9.Lauri oli kaverinsa kanssa metsässä leikkimässä kun he huomasivat pariskunnan pusikossa. Kalle sanoi: Pelästytetään heidät huutamalla "ISI ISI." :))))))

10.Hölmölle järjestettiin naisen asemasta pumpattava barbara. Aamulla hän kertoi: Purin korvasta, mutta tyttö pieraisi ja lensi ulos ikkunasta! :))))

11.Naiset tekevät kaikkialle kehoonsa lävistyksiä ja tatuointeja, kohottavat kasvoja ja kiristävät ihoa, synnyttävät keisarin leikkauksella, katkovat munanjohtimia,leikkaavat pois silmäpusseja, laittavat silikoni-implantteja kaikkialle kehoonsa, poistavat ihokarvoja pinseteillä ja kuumalla vahalla.
Ja sitten...
He eivät anna panna perseeseen... KOSKA SE SATTUU?!

12.Bussiin nousi nuori neito. Hän alkoi kaivella lompakkoaan olkalaukustaan. Silloin laukku tipahti lattialle ja sieltä lennähti esiin hieromasauva joka surahti käyntiin ja pomppi pitkin lattiaa kohti bussin peräosaa. Kuljettaja katsoi nolostunutta neitoa ja tokaisi: Jaha, poikaystävä yrittää mennä maksamatta...!!! :)))))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.