IRC-Galleria

Seraphim

Seraphim

This is another level.

Aina voi pelata varman päälleMaanantai 07.08.2006 01:01

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja Toma sota balcu

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan....
---
Nyt kun olemme päässeet tuosta vaiheesta ohi, voisin kertoa teille triviaalia tietoa itsestäni.

x Ensirakkauteni oli pitkä, tumma ja komea, minun ikäiseni nuori poika, jonka tunteita itseäni kohtaan en tiennyt silloin enkä tiedä nytkään. Pitääkö hän minua sietämättömänä? Mielenkiintoisena? Salaperäisenä? Ystävänä? Viimeksimainittu olisi joko siunaus tai kirous... en ole vieläkään päässyt eroon tunteistani häntä kohtaan. Aina nähdessäni hänet ne kuohahtavat hetkeksi pintaan.

x Tällä hetkellä minulla ei ole ihastettua. Enkä ole ihan varma siitäkään, olenko rakastunut. Juuri tällä hetkellä en ole. Tällä hetkellä vain olen olemassa, katselen tilaisuuksia, etteivät ne pääsisi ohi, silti tarttumatta mihinkään, koska mikään tähänastinen ei kelpaa. (Tai jos olenkin ihastunut, ihastukseni kohde on täysin saavuttamaton. Hän on täysi-ikäinen ja tuskin tuntee minua muuten kuin entisen luokkatoverinsa parhaana ystävänä... ja ehkä viulistina. Onneksi ihastuminen on ohimenevää.)

x Ystäväni... tunnen monta ihanaa ihmistä. Heistä ketään en voi kutsua ystäväkseni, ehkä ennenkin kaveriksi. He haluaisivat tuntea minut paremmin, mutta minä en uskalla päästää heitä lähelleni. En enää. Ehkä joskus taas, mutta... minulla oli paras ystävä. Olimme erottamattomat, läheiset, niin läheiset, että se oli ystävyyden tuolla puolen. Mikä meni pieleen, ystäväni? Kumpi meistä muuttui? Tiedän, että sinä muutuit. En tiedä, muutuinko itsekin. Mutta onko sillä väliä? Onko millään enää?

x Valvon myöhään yöhön kirjoittaen, piirtäen, lukien tai ommellen. Kirjoitan kaikkea runoista tarinoihin, piirrän sarjakuvia, fanartia ja omia hahmojani, luen filosofiaa ja nuortenkirjoja ja saatan käyttää koko illan purkaen epämiellyttävää vaatetta - ja sitten ommellen kappaleista jotain uutta. Se on yllättävän terapeuttista.

x Elämäni tavoite on tuoda mahdollisimman paljon hyvyyttä tähän maailmaan, jossa kaivattaisiin enemmän halauksia. Kuolintapaani en halua miettiä, koska pelkään kuolemaa. Itken joskus, kun ajattelen sitä. (Naurakaa jos haluatte, en minä sitä kuitenkaan kuule.)

x Kuten taisin jo sanoa, minulla ei ole enää parasta ystävää. Mutta voin kertoa, millainen hän oli ennen. Kerron sitten joskus, sillä sille tarvitaan kokonainen oma aihe...

Siinä teille nippelitietoa, jota tuskin koskaan tulette tarvitsemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.