IRC-Galleria

Serjoza

Serjoza

Ja tuo uskomaton vaatimattomuus!

Plastic Peacock 4.3.09Tiistai 03.03.2009 21:59

Huomenna olisi sitten luvassa taas jotain kivaa, joka rikkoo arjen. Nimittäin helsingissä KY-klubilla vuoden bilejärjestäjä kilpailun ensimmäinen osa.

"Plastic Peacock on Miamin glamourin, rytmin ja kitchin lempilapsi. Rikkaan ja monipuolisen kulttuurinsa takia Miamin pulssi on vakaa ja sen rytmin mukaan myös Plastic Peacock tulee värisemään!
Yhtenä iltana ainoastaan KY-Klubi saa uuden ylellisen ilmeen kunnon huumorilla höystettynä ja ilta on taattua päiväkirja materiaalia. Plastic Peacock tarjoaa 4. maaliskuuta jotain joka räjäyttää tullessaan harmaan arjen, mullistaa perinteiset käsitykset klubi-illasta ja vie mennessään lomantarpeen sekä matkakärpäsen puremat.

Plastic Peacock kerää myös ensimmäisenä Suomen Big Brother Reunionin. Tulette näkemään hauskoja jälleentapaamisia, joita kannattaa tulla itse todistamaan paikan päälle. Mukana on BB vottajia sekä värikkäimmät hahmot kaikilta kausilta. Iltaa juontaa hauskin BB -kaksikko: Sauli ja Niko. http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/828136?big_brother

Kalustosta tulee pitämään huolta Elämysfirma FastMotors, joka takaa meille näkyvyyttä sekä katukuvassa että vahvasti mukana bileissä.
Kun olet Helsingin keskustassa, niin pidä tarkasti silmät auki, sillä saatat nähdä teipatun Hummerin, josta saat lisätietoa bileistä. Bileiltana tiedät saapuneesi oikeisiin bileisiin, kun näet klubin edessä mitä hienoimpia luxuskulkuvälineitä." www.fastmotors.fi

Lähdetään tietty koko Fast Motors talli sinne edustamaan ja ajelemaan limusiineilla^^ Tarkoiktuksena olisi vielä juhlistaa minun syntymäpäiviäni, jotka ovat siis tasan viikon kuluttua :) Voin siis hoitaa juhlimiset alta pois näyttävästi ja ensi viikolla keskittyä vain kaikista läheisimpiin ihmisiin. Siis, tervetuloa huomenna kaikki KY-klubille!

http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=49717647769



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.