IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 22.09.2007 00:27

aww ! tänää oli vika päivä tetis, kivaa oli. sain ostaa 20€ kamaa sieltä :D nicee~
mukaan tarttu kaks kajaalii, kaks dödöö, hiussuihke jaaaa huulikiilto. meinasin eka ostaa hiusvärin mut en si viittiny. värjään parturis sit joskus vuonna kivi -.- yhyy, haluun siniset hiusset. ^^
oltii kaupungis. kivaa oli 8) ja miksei olis ku olin mirvan, tuiren ja katsun kaa <3 aww, mitä immeisii, kaikki paitti mirva, lol :''DDDD ostin uuden korun tähä huulee, awws. se on aika söpö, vaik äiti sano et tää on ruma. ei se mtn tiiä o_o" outo ku on.
ja en jaksa oottaa ens vkl ! tulee formuloita, aww~ Tuire ei tykkää ku puhun formuloista, lol. se onki vähä semmone aww GEMMO ! <33 hihihih.
näin outoo unta. olin äiten kaa kattomassa formuloita ja sit me metsästettii kuskien nimmareita.. meillä oli trullin, hamiltonin, massan, sutilin, saton, davidsonin, fisicon, koviksen ja wurzin nimmarit :D sit me nähtii alonso ja jäätiin juttelee sen kaa puoleks tunniks. sit se sano et toiv nähää uuestaa sen vkl aika. lol mikä uni XDDDDD en tiiä miks ei oltu saatu kimiä kiinni.~ ihku mies sekin <3 se oli ihan päällikkö siä spassa. repesin sille, sillä on hyvät jutut !

ja joo, katsul on meistä uusii kuvii. en vaa ehk voi lisätä niit tänää ku katsu ei oo sendiny niit. ;o

&lt;sydän&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.