IRC-Galleria

Shadove

Shadove

on mielikuvitusolento

HiuksetSunnuntai 10.01.2010 00:18

Nyt tuli ihan vastustamaton mielihalu avautua hiuksista.
Mulla on ollu järkyttävän pitkään normaalin värinen tukka! Tämä on niin lähellä omaa sävyä, ettei juurikasvua erota vaikka antaski kasvaa pari kuukautta ihan rauhassa. Latvat on edelleen tummemmat ku juuret, mut kait se liukuma on jo käyny aika huomaamattomaksi. Alkaa jo kovasti kihelmöidä ja himottaa ajatus vettää jottain ihan erilaista päähänsä. Tämä ei oo vielä niin pitkäkään, etteikö raskisi pikkasen näyttää saksia ja silleen...

Kaikkein eniten tekkee mieli taas sinistä! (no yllätys pyllätys) Pienenä toivoin et oisin syntyny mustatukkasena, mut nykyää toivon et oisin blondi nii ois helpompaa käyttää jotain shokkivärejä. Vaikka oon värjäilly tukkaa hyvin harvakseltaan viime aikoina, nii tarvis tähän ainaki sen kaks vaalennusta ennen mittää yritelmiä. Vittupaska.
Vastahan sain kasvateltua edellisellä kerralla pilalle menneet haituvat pois ja taas pitäs alkaa samaan ruljanssiin.

Onko se sen arvosta? Se väri kestää hyvänä noin kuukauden, ja loppupäässä näyttää jo vähän pahalta. Sitte onki jo juurikasvua ja pitäs vähän vaalennella taas ennen värjäilyä. Kait se on kivvaa, siitä tulis 5. kerta ku nakkaan tukan siniseksi. Tällä kertaa mun on oltava jotenki ovelampi tässä hommassa!

Lisäksi askarruttaa hiusten pituus. Ois nii paljo helpompaa muutella väriäki mielensä mukkaan, jos ois lyhyt tukka. Muttaku pitkä tuntuu kivemmalta. Paitti välillä ei. Ja pojat ei kuulemma tykkää jos tytöllä on lyhyt tukka. Tullee kuulemma semmonen mielikuva et on sillon lesbo. Pölijät.

Ensin ne sannoo et on nii hurjan kiihottavaa ja ihanaa ku kaks naista suutelee, eikä ota miestä millään mukkaan ja kaikkee, mut ei saa missään nimessä olla lyhyet hiukset, ku sitte näyttää lesbolta. Siis saa olla nii lepakko ku haluaa, kuhan ei näytä siltä? Ei teitä ihmisiä voi ymmärtää.
Toinen juttu lyhyessä tukassa naisilla on se, että miten sillon ei muka oo kaunis? Kaunis nainen muuttuuki vaan söpöksi jos se leikkaa hiuksensa. o_O

Joo o. On tuota pari kertaa tullu leikattua hämmästyttävän lyhkäseksi lettinsä, ja aina on ollu kivvaa. Seki on kivvaa, ku on nii pitkä tukka, et voi tunkea latvat housun vyötärön alle :P Siihen tässä taas tähdätään. Pikkasen tekis mieli vielä näyttää saksia ihan kunnolla, muttaku on tuo mies elämässä, ja se pannee nii kauheesti hanttiin :D Tiiän kyllä, et harmittelisin sitte itekki, koska haluun kumminki sikamaisen pitkän tukan ja näytän vitun urpolta semmosessa välivaihetukassa.

Mahdankohan malttaa mieleni vielä kevääseen/kesään asti. Sitte on kivvaa ku aurinko paistaa ja meikän ihanan siniset suortuvat liehuu tuulessa torilla <3 (ja vilkkuu pusikossa puistossa[ei, en ole liian vanha pussikaljalle. ikinä]).

Ja btw, saa suositella jottain väriä. Semmosta joka ei haalistu heti. Sinistä. Myös lahjotuksia otetaan vastaan. Rahana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.