IRC-Galleria

ehkä se viimeinen kertaLauantai 08.04.2006 16:47

käväsin tuolla tahkon ja nilsiän risteyksessä ja vähä ajoin varpaisjärvelle menevää reittiä, joten mittariin tuli 21.7ml eli 34,937km

Eise ajaminen kovin hauskaa enää ollut kun kokoaika sai pitää lämän tiskissä mittarissa 90-100km/h ja kelkka ei tunnu liikkuvan minnekkään, välillä kerkesi katsoa taakse niin näki vain kun joitakin kuutioita sohjoa lensi perässä
muutenkin elämä nyt vähän vituillaan ja sitte vielä rakkain harrastus loppui tältä kaudelta niin vähän nakertaa ja ottaa pattiin..

Katsellaan sitten ensikaudelle uudet kujeen, toivottavasti kelkka on, ehkä parempi kuin nykyinen mutta ei harmita vaikka nykyinenkin peli on vielä ensi kaudella.

Lauantaina 8.4.2006 todennäköisesti viimeinen kelkalla ajo kerta.

Tämä Kelkkakausi on kaikenkaikkiin ollut mahtava, vaikka tämä oli minulle se ensimmäinen.
Perjantaina 17.12.2005 ostin tuon Polarikseni, tuo päivä on jäänyt mieleen tämän hienon harrastuksen aloitus päivänä ja muustakin kovin merkittävästä asiasta minulle.
Alkutalvesta kelkan säädöt olivat todella kehnot, se lipitti bensaa sen minkä kerkesi toimi huonosti, mutta onneksi tajusin tilanteen ja säätää kaasuttimet ja säädöt joten sain kelkkani syömään sen sopivasti. Isompia vikoja kelkassa ei ollut, paitsi se takapukin iskarin paskaksi meno ja etupukin tukivarren katkeaminen.

Hienoimmat kelkkareissut oli ne pari kun ajeltiin Teijon(stede) kanssa se pöljä-siili-tahko lenkki ja Rautavaaran- ylä-luostan kiesi. Kelitkin olivat todella hienoja vielä kyseisinä päivinä. Jotenka kiitokset hänelle myös hienoista kelkkailuhetkistä. Samoin kiitokset Harrille(Hardza) myös hänen kanssaan oli hienoa käydä ajamassa vaikkemme kovin pitkiä reissuja tehneetkään.

Tämä tällä erää, kesällä tiedosssa ehkä lisää blogia kelkan kunnostuksesta, mutta nyt Shaingi is over and out. Hyvää kesän odotusta.!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.