IRC-Galleria

Shalla

Shalla

taarikon ystävä

jee mullekki tuli. huippua..Perjantai 03.02.2006 15:58

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


kamalan vaikeeta.

1.Pelkään olla kotona yksin yötä. Oon elämässäni ollu kaksi yötä yksin. nekin oli tossa ku olin joku 17v. Tärisin vaa hikisenä sängyssä enkä meinannu saada henkee. No sit irkkasin ja valvoin koko yön. Kerran ku piti olla yksin ku porukat oli mökillä ni menin sit lopulta yöks mun lapsuuden hoitotädille. Nyt nauran itekki itelleni, mut saakeli ku yö saapuu...huh. :O

2.En katso kauhu elokuvia. Erehdyin hulluina yläaste vuosina katsomaan Scream 1 & 2... siitä seurasi tuskaa. sen jälkeen oon kyllä kattonu esim. salaisuus pinnan alla ja deep blue sea. (nauran taas itelleni ja mun käsitykselle kauhuelokuvista.) mulle k15 merkintä on aina kauhua.
Jos joku saa taivuteltua mut jonain päivänä kattomaan vaikka Ringin, saa olla ylpee itestään.

3.Pelkään kans sit joitai eläimiä. ykkösenä tulee hai. mut niitä ei kovin usein näe. Sit kovana kakkosena tulee oravat(tästä porukka on varmasti joskus kuullut, ja jos ei niin voin vaikka pitää ihan esitelmän oravien vaaroista ihan henk.koht.). Pelkään akvaarioita. Ne kalat on kamalia ja sit ne lasit niin heikkoja ettei koskaan voi jossai akvaarioliikkeissä tietää jos vaikka ne kaikki hajois ja jäisin kalavyöryn alle. Sit linnut on kamalia. ja ampiaiset. ja perhoset. ja marsut(tai en tiiä mitä jyrsiöitä ne on mitä mä pelkään...).

Huomaan myös itse että pelkään näköjään monia juttuja. jos miettis jotai muuta näihin vimppoihin.

4. Ajattelen usein et "mitä JOS". Saatan pohtia piiiitkiä aikoja, kun jos oon vaikka ylittäny tien, et mitä jos oisin jut nyt jääny auton alle ja kuollu. sit oon sillei et mitä musta vois sillä hetkellä sanoo. et joku ois et " salla oli juuri käynyt vuokraamassa leffan, ja se elokuva jäi katsomatta". En siis mieti mitään kauheen traakista, vaan silleen hauskasti. ehkä vaikeinta selittää. Mut siis tässä oli pointtina se että ajattelen paljon :O

5. Eräs kehitysvammainen tyttö kouraisi minua kerran haaroista(tän tietää moni). siitä jäi kamalat pelot. Pelkään siis myös monia kehitysvammaisia. vaikka ei sais. mutta pelkäisin luultavasti myös esim. koiria jos koira kouris mua.


no niin kiitos. että sain avautua.

sitten luettelen sattumanvaraisessa järjestyksessä ne jotka haastan:

spritz
immu_
cerb
o-ho

sit mietin jonku kenestä en tiedä niin paljon... hmm...

Esena^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.