IRC-Galleria

Perjantai-iltana selvinpäin on hyvä olla.Ihan oikeasti.Pitäisi kokeilla useammin,jos on näin mukavaa.
Viime yönä oli rankkaa töissä.En kehannu nukkua ennen töihin lähtöä,eipä siinä oisi kauheasti kerenny unta vetää,ku töissä piti olla 01.00. Ja kuka käveli ku ei ollu toista pyörää? minä.Tsadam.Eipä siihen matkan tekoon menny onneksi ku vaivaset puoli tuntia:) Meinasin yhen yön aikana revetä itkemään 137 kertaa ja kuolla tuplasti enemmän.Eistä jaksa.Hirveä kiire koko ajan ku leivät pitää olla autossa sillon ku se auto tulee.Se vie ne kauppaan.Ihmiset hakee ne leivät sitten kaupasta kun kauppa aukeaa.Siksi kiire.Ja jos pullat on paskana,niin pitää tehä uusia.Ja ne pitää myös pakata. Koko ajan saa hönttästä jalkojesa päällä (no ei ku alla),kahesti käytiin yön aikana ilolientä (kahvea tässä tapauksessa) hörppimässä va eipä se oikein tuntununna missään.Mutta kyllä sieltä vain aamu seittemän aikaan poisa selvittiin.Ja oon vieläpä elossa!:)
Nukuin sinne kahteen asti,täytin vatsani ravitsevalla ruualla ja siivoilin serkun kanssa taloa.Ulkona oli ihana ilma,niin teki kyllä vähän tiukkaa.Pakko yrittää pitää taloa pystyssä ku täti on miehesä kanssa mökillä.Minäki olin siellä eilen:) Siellä jos missä on aivan mahtavaa.
Käväsin uimassakin.Oli kyllä aika kylmää.Virkisti kuitenki.Huomenna sinne Rovaniemelle kattomaan Apulantaa.Huu!:) mahtavaa päästä "matkustamaan",saa istua seittemän tuntia yhteensä linkkurissa,nannaa:)
Valtava ikävä kavereita...ei ne usko vaikka sanonki:)
Rakkain tervehdys Tiinalle,Jonnalle,Katrille ja Hellulle.Siinä henkilöt jotka tuli ihan ensimmäisenä mieleen:) Nähdään viimeistään suolla!siinä tapauksessa jos selviän hengissä Rovaniemeltä:)
Tuitui!
Ps.En päässy yli-opistoon.Mutta tiiättekö mitä? minua ei haittaa ihan yhtään,mikä on kylläkin hyvä! mutta en minä oisi oikeasti etes halunnu sinne.En tiiä vielä mitä haluan.Nyt tuntuu siltä,että olisi aika toteuttaa unelmia...Uusi-Seelanti...:) Tiina,elänaura mulle->se on niin herkkä! (ja säälittävä) :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.