IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Unten maailmaa :)Sunnuntai 17.01.2010 14:19

Olipa taas ihmeunet :D En alkua iha muista mut jossaki vaihees oltii vaa halpahallin ulkopuolella ja odotellaa ku Stina ja Anne oli jääny sen kirpiksen hissiin jumiin. Sitte ne kuitenki pääsee sielt pois ja naureskellaan vaa niide kaa et nyt meitä onkin viisi ja Anne korjaa mut et kuusi (? :o)

Sen episodin Jälkeen minä, Pasi ja Jyri, ja olikohan Stina, lähetään suunnittelemaan jonnekki Stinan asunnolle jotakin, ihan niinku ois ollu sen päivän iltaohjelmaa? :D Kun me tullaan sinne niin Stina huomaa, että joku iha randomi jätkä o nukkumas sen sängys. Muistuttaa kyl aikalail Tuoriniemen Anttia. Noh, Minä herätän sen jätkän ja kyselen et kuka se on ja mitä se siel tekee. jotaki se soperti siinä mut otin sitten sen lompakon ja rupesin kahtoon henkkareita jne. Jokaisessa sen kortissa oli kirjoitettu uusiks nimi ja osoite. Mistä tiedän? No ku ne edelliset oli kumitettu pois huonosti, ja alta erottu viel edellisen nimen kirjaimia :)

Se jätkä ei millään tunnustanu sitä et se on muunnellu niitä henkkareitansa. Jätin sen vähäks aikaa rauhaan sit ja menin Pasille ja Jyrille selittään tilannetta. Ne löyty terassilta jäähyltä, ku ne oli menny saunaan suunnitteleen iltaohjelmaa. Niille sitten selostan tilanteen ja mietitää sitä yhdessä, kunnes mun puhelin rupee soimaan. Vastaan siihen nii se on Taru.

Siinä jutellaan Tarun kaa ja tulee sille selitettyä se outo tyyppi makkarissa, nii Taru ja Räisänen kuulemma tietää sen tyypin. Olikohan sen nimi joku Juhani, ja se kuulemma on vaa vähä semmonen, et ei siitä tarvii välittää :D Sil o kuulemma vähä ankee menneisyys eikä se ite siitä tykkää ja sen takia piilottelee sitä. Sitte Taru menee yhtäkkiä puhelimes iha panikkiin ja yrittää selostaa jotakin mulle, mutta mä en meinaa saada mitää selvää. Sit se Taru antaa puhelimen Räisäselle. Räisänen on kans iha kauhuissaa ja selittää et niistä tuntuu et joku kummitus seuraa niitä ja huutelee koko aja et "tulkaa tänne! Tulkaa tänne!"

Samalla sit rupee siel saunas, mis puhelimeen puhun, hirvee myrskytuuli puhaltamaan ja ukkostamaan. Rupeen miettiin et onkoha siel tosiaan kummitus. Mut sitten Jyri tulee vaa saunan puolelle ja sulkee räppänän ja toteaa et siellähä meinaa vähä myräkkä olla, ja siihen loppuu myrsky sisällä. Noh, sit totean siihen puhelimeen et pitäiskö ne yhet käydä heittämässä kotia. Räisänen ja Taru ovat iha innoissaa ja huutaa puhelimee koko aja et "pliis tuu!", mutta Pasi ja Jyri kyllä luo minuun hirmu pahoja katseita. Ihan niinku en sais käydä viemässä kotia niitä kahta :S Noh, aattelin et vien ne yhet kuitenki kotia ja kysyn sit et mis päin ne nyt o. Ne o kuulemma just kävelly Vornan entisten vanhempien talon ohitse :D Eikait siinä sitten ku ruvetaan pikkuhiljaa valmistautumaan lähtemään ajamaan...

To be continued.... Heräsin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.