IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 02.06.2009 16:55

Jousimies
Jousimiehen alkupäivät kesäkuussa korostavat hyviä ihmissuhteita ja kykyäsi toimia yhteistyössä läheistesi kanssa hyvää jälkeä tuottaen.(heh heh vai korostaa hyvii ihmissuhteita ;D)

Kuun ensimmäisenä viikonloppuna tuskin pääset vapaalle vaan olet kiinni jossain käytännön asioissa. (jep pitää vahtii kummityttöö ainaki XD)

Koko kuun sävy vaatii asioiden hoitoa ja terveydestä huolepitoa. Älä siis jätä tilanteita seisomaan vaan hoida velvoitteesi ja sovitut tehtävät. (juujuu... :D)

Kuun kolmas viikko on inspiroiva ja pääset nauttimaan tehdyn työ tuloksista. Saat läheistesi huomion ja yhteiset tilaisuudet ovat nautittavia.(JUHANNUS!)

Voit ideoida uutta jonkun toisen kanssa yhteistyössä tulosta tuottaen. (JUHANNUS heh ja ehkä PORIS!)

Kuun viimeinen viikko voi vaatia ylimääräistä panostusta vuorovaikutus tilanteissa. Koeta olla diplomaattinen mutta älä myöskään anna toisten liikaa määräillä tekemisiäsi. Korrekti ja kohtelias asenne edesauttaa tällä viikolla. (joudun töihi justii tolloin :S)

Juhannuksesi sisältää paljon yhteydenottoja ja kutsujakin mutta mielesi haikailee luonnorauhaan ja omiin nimiin ajanviettoa. (TELTTAILUA ;D hih)



Aika hyvin piti paikkansa... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.