IRC-Galleria

Sibylla

Sibylla

elämä rullaa omia raiteitaan, ei pitäsi hehkuttaa, ettei tipahda taas turhan korkealta...

... ja jatkoa seuraa...Torstai 08.05.2008 23:45

täähän on koht parempaa ku kauniissa ja rohkeissa... nii ja tosiin IP osoitteet on aivan samat.. tuli vielä välissä yksi viesti ja taas samasta osoitteesta, mutta aiheen vierestä xD

Kirjoittaja: Se josta kaikki puhuvat, Kotona 8.5.2008 20:14
Olen pahoillani jos loukkasin tallianne,tarkoitukseni ei ollut missään tapauksessa levitellä perättömiä kuulopuheita. Kuulin vastikään erään heppa-alan ammattilaiselta noista eläinsuojelusyytteistä. Kun kirjoitin tänne ekaa kertaa, olin yhä järkyttynyt kuulemastani. Ilmaisin itseäni sekavasti, ja oon pahoillani siitä. En enää tiedä mitä uskoa tallistanne, voihan noista mahd. eläinsuojelusyytteistä olla vaikka kuinka kauan aikaa... Luotan kumminkin siíhen, että asiat tallillanne ovat hyvällä tolalla.

*hih*

Tosiaankaan mitään syytteitä EI ole tullut eikä muutakaan postia, soittoa, käyntiä siltä saralta. Ei koko sinä aikana kun olen hevosia omistanut vuodesta 2002. Eli vanha juttukaan se ei voi siis olla.

Ja edelleen ihan kuka vaan voi tulla halutessaan katsomaan hevostemme olot ja hyvinvoinnin. Meillä ei ole mitään salattavaa, hävettävää tai peiteltävää.

Että näin tänään....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.