IRC-Galleria

Eat the Potato! po pi po~Perjantai 12.06.2009 01:30

Tulee vähän elämätön fiilis, kun istun koneella puoli yhdeltätoista ja kuuntelen uudestaan ja uudestaan samaa (ärsyttävää) biisiä.

Olen.. yksinäinen. Elec_ lähti VASTA TÄNÄÄN korpeen ja olen puutteessa jo ensimmäisenä iltana. Säälittävää.
Kukaan ei mesetä kanssani (paitsi Myde~ joka lähti äsken). Häpeäisitte, kun ette ole mesessä. Olen yrittänyt vastata ropeihin, mutta en ole vielä saanut mitään aikaan paitsi muutaman riidan <3 Olen tosi hyvällä tuulella.

Haluan päästä meseropettamaan.

Vaihdoin jälleen A-con cossiani. Olin jo päättänyt cossata Viroa perjantaina, mutta koska Elec_ ja Dynsse cossivat Ranskaa ja Espanjaa, minulle ei jää muita kuin Itävalta (tai Preussi tai Englanti tai.. mutta siis, ei ketään, jota haluaisin cossia) jos haluan olla joku edes etäisesti heihin liittyvä hahmo.
Ei siinä mitään. Itävaltaa oli kiva cossata. Ehkä tällä kertaa takkiin voisi jopa kuluttaa enemmän aikaa kuin puolisen tuntia ( nappien ja neppareiden ompelu) ja käyttää hieman enemmän rahaa, kuin 5 € (joita en edes itse maksanut).

Vaikka olisi se Viro silti kiva D: Mutta ei mahda mitään. En halua huomata, että möllötän kaikissa kuvissa onnettoman näköisenä taustalla tms.

..

Randomit ihmiset ovat alkaneet halailla minua. Eräs asiakas halasi minua tänään, kysyttyään ensin onko pomoni paikalla ensiviikolla (ei ollut). Eräs entinen työntekijämme halasi minua toissapäivänä ja alkoi selittämään, että olen värjännyt hiukseni.
En edes muistanut koko tyypin nimeä tai muuta kuin että hän oli ollut meillä töissä.
Mikä pakkomielle keski-ikäisillä naisilla on halailla minua D:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.