IRC-Galleria

Fick schnellMaanantai 13.07.2009 21:24

Animecon on sitten ohi~ Kamalaa, kun kaikki on hetkessä ohi.

Jälkitunnelmat? Kiva con oli.

Perjantaina jouduin menemään sinne suoraan töistä, olin ottanut "muutaman" tunnin (3,5 ) vapaaksi päivän lopusta jotta pääsin coniin ajoissa.
Cossin Itävaltaa (taas). Oli mukavaa liikkua Ranskan ja Espanjan kanssa, vaikka olisimme tarvinneet Preussin neljänneksi. Tuli tavattua paljon kavereita ja niin edespäin :'3 Muutenkin ihmiset tulivat halimaan ja selittämään ja hehkuttamaan pika-asuani.

Lauantai taas oli perus Dynssen ja Elec_ kanssa nyhjäämiscon. Olimme Code geassista, eikä kukaan oikeastaan tullut juttelemaan jne. koska olimme niin randomeita hahmoja (paitsi Elec_ joka oli doujinshiversio tärkeästä hahmosta).
Kyllästyin tosi aikaisin, koska olin väsynyt huonosti nukutun yön jälkeen ja perfektionistina en ollut tyytyväinen peruukkiini, joten olin hieman huonolla tuulella.
Minua luultiin varmaan naisversioksi Susakusta vaikka olin Marianne lähes identtisissä vaatteissa (asussa, joka oli yhdessä jaksossa pienen hetken ajan).

Sunnuntaina cossimme natsitrioa: Länsi-, Itäsaksaa ja Natsi!Tanskaa. Moni tuli ottamaan kuvia *_* aika moni finnconilainenkin. Asujamme hehkutettiin kamalasti mutta harva tuntematon uskalsi tulla halailemaan tai juttelemaan yhtään enempää.
Näytimmekö me tosiaan niin pelottavilta? Yritin mennä juttelemaan eräälle kaverilleni ja hän oli "APUA! SE TULEE TÄNNE! AUTTAKAA!" söpöä~
Minulle opetettiin saksaa. Okei, yksi lause enkä ole varma, kirjoitinko sitäkään oikein kun saksan opinnoistani on jo aikaa.
Oli mukavaa, kun päivän lopussa pääsi juttelemaan kavereille ihan kunnolla. Jaksoimme myös kerrankin olla conin loppuun asti paikan päällä.

Jalkani olivat kamalan kipeät jälkikäteen. Olisi pitänyt ratsastaa sillä Mustangilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.