IRC-Galleria

Siivetön

Siivetön

"In a heart full of dust, lives a creature called lust"

Aamutunnelmia. Ne on parhaitaTorstai 05.03.2009 13:28

Kello on 6.20.

Ovi käy. Ne lähti.

Miksi mie olen hereillä. Ovi on auki. Tunnen jonkin karvaisen liikahtavan reiteni vieressä. Säikähdin ja säpsähdin ja heti sen perään tunnen pienet, terävät kynnet ja hampaat jalassani. Ja voi kiroamista ku mie vedän Pedon peiton alta.

Tiputan sen lattialle. Piika hipsuttaa huoneeseeni ja villiintyy kun huomaa että olen hereillä. "Ei. Mene pois, en mie vielä nouse..." putisen Piikalle ja ihme kyllä Piika jätti mut rauhaan.

Ja seuraavaksi lenkille. Mie olen nyt kuutena viimeisenä päivänä käyny aina sen 6 km lenkin. Okei ei se ole paljoa, mutta jaloissa tuntuu hangessa tarpominen aika hyvin. Eli mietitäänpä, (pitkällä matikalla) 5 kertaa 6 km on 30 km! Ja tänään tulee 36 km! Ja ilmat on ollu ihan hyvät. -1 ja pilvistä. :D Aurinkoisina päivinä mie en näe mitään jäällä ollessa, joo eikä mulla ole aurinkolaseja tai klipsejä. Siksi hieman pilvinen sää on mun makuun.

En ole hiihtäny vielä. Johtunee koirista. Suksien ja koirien kaa liikkuminen on niin vaikeaa, vaikka koirat saa juosta vapaana suuren osan matkasta. Artsi oli niin ihana ja lähti ajamaan mulle jäljen. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.