IRC-Galleria

Sikki

Sikki

happiness only real when shared

Selaa blogimerkintöjä

*täpötäpötäpö*Perjantai 28.12.2007 03:35

Joo mulla on joku ihme kasari vaihe mutta nyt napsahti päässä.
Että! Huomenna livemusaa!!

P R A I K A T <33.


Hihii vittu alkaa innostuu oikin kunnol.

Ja vähän muuta:
-Leila
-Janna
-Aliisa
-Kati
-Senni
-Minttu

+plus Praikkojen keikal ihan ylivoimasii tuttuja<333
&lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt;

Vittu huomesista eteenpäin

*sekoan*

ainiin.

//edit
No siis mä olin jossain randon hammaslääkäris jos oli ärsyttävii pikkupoikii, jotka yritti heittää mua kroketti pallol. Valkosel. Mä otin sen niiltä ja aijoin heittää sen katolle mut joku kehotti mun puolesta heittää se sittenkin sen rakennuksen (oltiin siis pihalla yhtäkkii.. aivan kun orol :O) joihinkin perustuksis oleviin reikiin. Mä kurkistin yhtee sellaseen ja siel oli vaaleenpunanen röyhelöpaita päällä itse Christus siivoamassa hevostallii hyräillen jotain paskaa Jonnen kaa.
Sit se kehotti munkni tulla duuniin ja mäkni aloin siivoo niit karsinoit XDD.
Hmm vittu ajatus katkes Ripen takii..
Anygays.
Olin Nosses Praikkojen sil keikal ja ne portaat jotka vie sinne ylös oli ihna siinä anniskelu alueen meno kohas ja Allu istuskeli siel. Sitä nauratti kun selitin koko ajan ittenikin tajuten Sixxistä ja siitä ja jostain tyypistä..en muista. sit sekin heitti hian tyhmii kommii tyyliin "Miettii minuutin" tai siis en muista...

Sitte tuli mun hienot puna-sini-valko-vittu-en-muista-värii mun kengät puheeks jossa oli 42 numero sivussa sillee siististi. Sitten sanoni että Sammy Aaltonen on suunnitellu. Ai niin ! Sammyy mä ihkutin Allulle. Ja sekin selitti jtn että ne on hyvä (voi voi mitä sammakoita suustasi tulee).
Sit mulla oli Allun näkönen kaveri sil oli vaan ISOMMAT simmut kunno lautaset ja se oli siin mun vieres jutellessa sille yhdelle. Näytti et se oli Allun poika tms X'DDD.

Jotenkin se meni sitten siihen että aloin "muistella" kenkieni hankkimista. OLIN LADANNU NE LIME WIRELLÄ. Ja Nocku kehu niit ihna täpöön haluavansa samallaiset ja me lähetiin hakee sille niit Vaasasta ja se ei olis saanu lähtee. Sitten me palattiin junal tai jtn (muistan aseman hämärästi). Ja Nocku asu jossai vitun kerros talos. Se sano ettei sil ollu avainta ja jtn. Sitten se pyys että meen kattoo onko sen porukka tullu himaan ja sit hiivin sen käytävän tyä ja siel oli ovi auki sepposen selällää ja ton mutsi vaan kysy multa tuleeko lämmintä vettä vasssata tia jotain lämminvesivaraajasta.

Njaa. O.o

Mä haluun alkaa wirettää kenkii...

Vittu Allul oli ISOOT silmät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.