IRC-Galleria

SilverSwirl

SilverSwirl

Werewolf farmer

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

megaisaaTorstai 17.06.2010 17:46

On tämä sepustus ja HEI mie osaan leipoa pullaa. Semmosta hyvää pullaa. Ja kaikkea muutaki hyvää. Leipominen on mukavaa. Todennäkösesti en saa ikinä lapsia mutta voin olla semmonen pullatäti, tai naapurin pullahoyt jonka ikkunalaualta mennä kähveltään piirakoita. Tosin tossa ko selailin elloksen kuvastoa niin lastenvaateosastolla mie taas mietin mitä niistä hankkisin miun pojalle ja mitä miun tytölle. Pojalle harmaata ja tytölle vihreää. Pakottaisin tytön pitään hameita ja mekkoja.

Äiti lähtee ylihuomenna Islantiin paskiainen, ei ota minua mukaan, lälläslää sinnepä vain minä nyt sitten tästä lähen etkä pääse mukaan iiikiiinäää!!!!!1112 Sen on paras tua mulle hemmetin hieno tuliainen tai tuliaisia :( Tänään tulin kaupunkiin kotoa ja katoin kolmen päivän postin ja oli tullu Nikanorille toppaliivi! VOIHAN KRÄÄH onko ees ylisöpöä, nukkekokonen toppaliivi. Ja se elloksen kuvasto. Ja kappahaal-klupilta postia ja etuseteli. Ja tylsiä mainoksia. Mutta siis se toppaliivi oli nyt tän jutun juoni, se on musta ja siinä on keltasia tähtiä ja keltanen fleece-vuori, voi elämäni ko soma. Nikanor vain sattuu olemaan kotona koska meen sinne taas la, joten en voi sovittaa sille... Hmm... Mutta onhan täällä Della, kisukisuu tuuppas tänne niin testaan (Della ei sitte oo oikea kisu, jos et vielä tienny!)...

Iiiih kivvaa kohta on sukujuhlat. Oon oottanu niitä edellisistä lähtien eli viis vuotta jipii. Äitin puolen suku that is. Sain jopa ukkoni houkuteltua mukaan. Ja miun suku on niin hieno että hoo, hienoa väkeä hienoa väkeä. Molemmilla puolilla on hienoa väkeä. On. En ees enää oikein tiä mikä homma tää nyt on, selitän selittämisen ilosta kaikkea paskaa ja sitä on oikeastaan mukava lukea myöhemmin ja se on jotenki eri asia kirjottaa muistikirjaan asioita ko tulee mieleen, ja sitte kirjottaa tänne vaikkei tuliskaan mieleen. Aion säveltää piisin, tai siis montaki, mutta ööh nyt oon miettiny että tahon elämäni aikana säveltää tasan yhen rakkauslaulun ja se kertois asioista sillee ei-niin-tyhjänpäiväisesti ko suurin osa maailman tyhjänpäiväsistä rakkauslauluista. Se kertois jotaki. Eikä vain renkuttais jotain "oooooo kun on ikävä ja oooooo harrastetaan esiaviollista seksiä", "uuuu peipe peipe ko oot hottis ja haaaaa kun mun syömmein pamppailee". Tai tosta kyllä tulis hittipiisi. Ja sitte suunnittelin säveltäväni euroviisuvoittajapiisin. Sen nimeksi tuli öö mikähän soli... Jäätävä! Joo sen nimi on Jäätävä ja se kerto jostain ja siinä on hieno melodia ja se on aika keskeneränen mutta kellehän mie sen pistän että vetäseppä tuo viisuissa niin katothan! Mie oon musiikillinen nero, ooon! Ihan oikeasti. Vähäsen. Jos mulla ois jotain jolla säveltää niin asia helpottuis. Kaikki piisit on mulla vain päässä.

Isona mulla on syntikka ja musiikinteko-ohjelma ja ehkä opettelen jopa laulamaan.

Isona mie kirjotan. Paljon. Novelleja.

Isona mulla on monta kissaa.

Isona mulla on hieno traktori.

Ja isona mie teen vessaremontin.

Siinäpä se, elämäntehtäväni! Hoo aika siistiä, mutta toisaalta ahistavaa. Nojoo. Eikuhä? Mulla on puolis(k)o ja vadelmapuskia ja talo maalla. Mihin katoaa kaikki naapurit. Ei siellä enää kohta oo ketään. Naktiivisia. Epänaktiivisia. Ja humoristisia. Juttuja. Mie oon toukkavaiheessa ja mulla on aina tuhmaikä ja maailmassa on paljon asioita. -"Kiitos ruuasta" -"Älkää minua kiittäkö, kiittäkää jumalaa". Voi että ko äiti on hassu.

Viherpeukalointia. A cry won't help at the marketplace.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.