IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 28.03.2009 14:12

Vuonna 2005 ulkomaalaisten tekemiin ryöstöihin epäillyistä lähes 40 % oli Somalian kansalaisia, vaikka Somalian kansalaisia asui Suomessa tuolloin 4 704 eli vain 4,1 maassa asuvista 113 852 ulkomaalaisesta. Somalit ovat siis noin kymmenkertaisesti yliedustettuina ryöstäjien keskuudessa muihin ulkomaalaisiin verrattuina. Suomalaisiin verrattuina somalit tekevät yli satakertaisesti enemmän ryöstöjä per capita, koska ulkomaalaiset kokonaisuutena tekevät ryöstöjä yli kymmenkertaisesti enemmän per capita kuin suomalaiset.

Nämä ovat faktoja, jotka käyvät ilmi oikeusministeriön julkaisemista rikostilastoista. Tämä on juuri sitä maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin peräänkuuluttamaa faktapohjaista tilastollista analyysia maahanmuuttajien rikollisuudesta ja sen jakautumisesta rikoslajeittain.

Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitoksen ja koulutuksen tutkimuslaitoksen julkaisusta käy ilmi, että maahanmuuttajien työttömyysaste on 2,5-kertainen Suomen kansalaisiin verrattuna.

”Jotakin on tehtävä pian”

Turun Poliisin tilastot ulottuvat vuoden 2007 osalta joulukuun alkuun;
Nuorten ulkomaalaistaustaisten tekemät pahoinpitelyrikokset lisääntyivät yli 80 prosenttia. Kaikissa seksuaalirikoksissa ulkomaalaisten osuus kasvoi yhdeksän prosenttia, kun taas suomalaisten osuus vähentyi noin kymmenen prosenttia.


Perustuslain mukaan Ulkomaalaisen oikeudesta tulla Suomeen ja oleskella maassa säädetään lailla. Ulkomaalaista ei saa karkottaa, luovuttaa tai palauttaa, jos häntä tämän vuoksi uhkaa kuolemanrangaistus, kidutus tai muu ihmisarvoa loukkaava kohtelu.

Kun ensimmäiset somalit tulivat maahamme, meille luvattiin, että he lähtevät takaisin kun olot Somaliassa rauhoittuvat. Vuonna 2008 Suomen ja Ruotsin hallitukset totetesivat Somalian olevan tarpeeksi turvallinen maa jotta paaluumuutto voitaisiin käynnistää.

ELI EIKÖHÄN OLISI AIKA TEHÄ ASIALLE OIKEESTI JOTAIN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.