IRC-Galleria

Simba^

Simba^

olen jäätelötötterö

Sinist on tullu pahis:)Keskiviikko 30.11.2005 14:17

höhöö.. lintsasin fyssan tunnin.. Oon niist asioist jo iiihan pihal. pari ekaa tuntii meni ja osasin jopa laskee niit juttui mut en enää:D:D
Eilen saksan(äikän) tunnilla mun piti lukee luokalle saksankielist romaanii äänee:P en ymmärtäny puoliikaa niist sanoist, mut mikässiinä:P Sen jälkee koko miun luokka taputti mulle:D:D oli hassua.
Maanantaina tutustuin Taas uusiin ihmisiiin:D Niitten tyttöjen kans pitää lähtee bilettää;) oltiin siis samal tanssitunnil..
hehee.. saa nähä alanko reenaa tääl iha kunnol:D Käytii iskän,siskon ja serkun kans tutustuu yhtee kuntosali-juttuu neu-ulmis. Aerobicit, kuntosali ja ohjaukset yht. 30euroo/kk!! halpaaaaa:D:D mun koko perhe on aina vaa dieetillä(vaikkei ne siis oo mitää isoi ihmisii:P) ni jos meikä alkaa treenaa ja sit käyn tanssimas ni täältähän tulee takasin pienempi sini:D:Dsiistiiii.. jos jaksan.. :P
Samuel(suomalainen vaihto-oppilas) tulee meille viikonlopuks kylään ja heti mun kavereil on pippalot tiedos:D jeiiiii... nojoo. Koht pitää lähtee matikan tunnil... tai lintsaisko senki!?!?!;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.