IRC-Galleria

haha! sipe on supernainen! <3Keskiviikko 14.10.2009 02:53

ainiin sunnuntaina kävi aika ihana tapaus.

Sunnuntaina lähdin saattamaan evee bussipysäkille ja odotimme sitä bussia, sitten kkatoin vielä tuota bussireittiä ja olin hiljaa ja kirosin, evelle vaan nyt huusin juokse. oltiin väärällä bussipysäkillä ja huomasin kun se bussi käänty sinne toiselle pysäkille. meillä oli 30 min aikaa ennen kun even bussi lähtee koskelle. juostiin mun kämpälle.... matkalla tulee rea ja kysyin minne menossa ja se sano että junaradalle ja me juostiin kovemmin. kävin hakemassa takin ja pipon. ja menosi " mun pyörällä" ja matkaa oli 3km ja 4 min ajettiin linja auto asemalla. ja eve oli vielä tarakalla ja se vauhtii oli aika menoa.!! :D kyllä sai nauraa sen jälkeen.
kun eka sössin pysäkki paikan niin pitäähän se kaveri pelastaa että pääsee kotiin! ja onneksi oli se pyörä! ja kun se pyörä on vähän rikki ja jarruttaa itekseen ja tökkii! JEIJ! perillä oltua niin henna ja hene oli siellä aika virkeen näköisenä vielä olin ihmisten ilmoilla. meikit levinnyt, pipo ihan vino, hapotti, ei sukkia, pelkät balleriinat ja kaikkee. Mutta olin ylpeä itsestäni KUN KUNTO OLI SIINÄ TILANTEESSA HYVÄ OLIN ETTÄ WTF 4MIN AJOIN 3KM JA EVE KYYDISSÄ. EVE TYKKÄS <33 ja siksi olenkin supernainen.

jossain vaihdeessa soitin realle kun kysyin silloin että minne menossa ja nyt tuli mietittyä että mitä helvettiä junaradalle kun silloin en ehtinyt ajattelemaan niin sit selvis että se oli menossa kavereittensa kanssa ottamaan kuvia ja se luuli että me juostaan sitä karkuun :D hahha! olipa sunnuntai!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.