IRC-Galleria

Ärsyttää kaikki!!Torstai 07.08.2008 16:22

Ainakin toi noitten poikien isä on ihan hullu!Ja idiootti!Mulla on pää kipee ja päivä pilalla heti ku mä nään sen.
Olosuhteiden pakosta mun sitte piti nähdä se tänään heti aamusta.Tapaaminen pk:ssa meni hyvin .Lapset leikkivät kiltisti.Isä oli just sellanan ku on mut ei nyt mitään ihan älytöntä laukonut, muuta ku ei sustunut vara hakijaa laittamaan(koska minähän muuten aina laittaisin jonku hakemaan ja olisin vaan paneskelemassa.Kyllä vain vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan yms.) ja oli hiukan loukkaantunut ku se ei ole se jolle eka soitetaan jos on jotain.
"Juteltiin" sitte sen jälken tossa parkkipaikalla mun suhteista ja siitä kuinka ne ei sille kuulu.
Mut se on sitä mieltä ,että mä en saa poikia esitellä ku vain ja ainoastaan sille jonka kanssa mä olen loppu elämän?! En niille miljoonalle muulle panolle.Se vielä varmistaa soittamalla asian lastensuojelusta!Ihana mies!
Viimme yö meni taas muualla ku omassa sängyssä ku se on vieläkin vallattu!Arvatkaa vaan vituttaako.Olis siellä oman peitonki alla joskus kiva löhöillä tai jotain...
Kohta ne valtaa ton lasten huoneenki niin ei pääse edes sinne pakoon.
Soitin sit sille myrkyttäjälle ja se lupas tulla tiistaina.Muistutti vielä et sehän sano että ei ne kerrasta lähde.Mut enhän mä sillon ku se ekana kävi niin tajunnu et niitä on silti joka yö myrkytyksestä huolimatta.Mä ajattelin et ne hävii hetkeks ja ilmestyy taas sitte uudelleen.Blondi!
Mä olen jotenki vielä noille yliherkkä...mihin mä oikeesti meen niitä pakoon? Mä en kestä tällaista syyhytautii enää yhtään!!!
Eikä toi ykskää vastaa mun viestii.Laitoin sen jo ainakin 10 minuuttia sitten!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.