IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 04.12.2008 17:23

Sitä ei jaksais mittää :o

Pitäis huomen Raumal tehä jouluostokset loppuun ja ostaa jo piparitaikinat valmiiks.. Mul on tosi kivasti 20-23 pv töissä iltavuorot 14-22 joten ei sitä paljon sillo enää käydä kaupoissa ja leivota mitää pipareita. Saatika sit tehdä joulusiivoa.. Ja ens viikonloppu 13-14 pv mul menee laivalla. Eli siihen jää tasan sen 19pv iltapäivä aikaa tehä joulusiivo. Ne piparit täyty leipoo vissii 12 pv sit.. Hmm..

Tietty ne piparit vois leipoo tääl laitilassaki, ni sit olis yks homma pois, mut Sauli haluaa kuitenki leipoo kans ;) joten ne jää Rauman hommiks.. Joulukortitki tarttis kirjottaa loppuu ja lähettää. Tänä vuonna aika vähä vissii tulee noit kortteja lähetettyä. Joskus ekana vuonna ku lähetettii niit oli iha kauheet kasat. Nyt joku 40 korkeintaan enää.

Sit tarttis alkaa tehä sitä opinnäytetyön kyselylomakkeen korjausta, jotta voisin lähettää sen vihdoinki eteenpäin :/ Ei kiinnostais ei.. Mun innostukseni sen tekoon loppu pari viikkoa sitte, ku opettaja lähetti viestin, ettei kerkee kattoo sitä kyselylomaketta vast itsenäisyyspäivä jälkeen. Ja sen olis tarvinnu lähettää tutkimuslupa-anomuksen kanssa jo koulutoimelle viimeviikolla. Jepa juu. Kivakiva.

Juu on mul välil iha kivojaki hetkiä. Tänään esim. sain kokeil 3kk ikäselt vauvalt heijasteita ja mittailla niitä. Sellaset hetket on kivoja. Ja varsinkin ne, ku ohjaaja sanoo, että "saa lähtee kotiin" ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.