IRC-Galleria

vittu mikä yö!Maanantai 28.07.2008 21:55

lähettii kavereide kaa käymään joskus yöllä vaajakosken abc:llä, sitte heti ensmäitteks Tomppa lensi sieltä ulos ku oli alle 18:'D multa ja juusolta ei kysytty mtn(me ollaan sen verran vanhan näkösiä:D). Teemu ja Patehan nyt onki täysikäsiä.

Sikko lähettii sielt, ni samantie poliisit tulee perässä vilkut/valot(tai mitkä onkaa) päällä. Kauhee paniikki iski. Säikähin et ny tulee ongelmia ku olin just heittäny pahvimukin ikkunast ulos ja heti perää tuli poliisit, mun tuurilla se muki ois osunu pollareitten tuulilasiin :D

ne sitte pysäytti meiät ja tuli sanoo että takavalot ei toimi:'D huh huh mun pahvimuki ei siis osunu niitten tuulilasiin(kai xD), mut kauhee show kuitenki tuli, piti puhalluttaa, tarkistaa rekisteriote, ajokortti ja kaikki, vielä kauhee valitus niist valoist. minkä sil voi jos ei olla huomattu sitä, viel palokassa ne toimi ihan hyvin.

Sit viel rekisteriotteessa oli vanhan omistajan nimi ku Teemu osti sen auton pari vkoo sit ja ne uudet paperit on myöhässä mutta tulossa kuitenki. Hirveä selittely siinä sitte ja poliisi setä ei ees kuunnellu mtn selityksiä, mut se otti jstn onneks selville, että ne paperit tosiaan on tulossa mut vähä myöhässä. Sitte se ihana poliisi setä käski meiän ajaa takas abc:lle, sit hää marssi takas autoosa. Luultii et se sit tulee viel selostaa jtn siihe ja tulee sitte mein perässä sinne abcille, mut ei ku hää vaa lähtee siitä sitte yhtäkkiä ihan toiseen suuntaa, eikä ees sanonu mtn, häipy vaan. Outoa.

Me sit kiltisti ajettii takas abcille, poliisi setiä näkyny missää.
Tomppa sit rupes zoomailee sitä autoo ja kattoo et onko sulakkeet palanu, eiköhä se tiputtanu ne sulakkeet vahingossa sinne jonnekki välii, ei muuta ku pistetään Juuso ostaa uudet sulakkeet. Sitte vaihdettii ne, valot ei vielkää toiminu.

Siinä välissä abcin vartijoitten auton varashälyttimet rupee ulvoo:DD sei sentää ollu mein syy,emt miks ne alko huutaa... viel mun puhelin tippu oksennus lammikon viereen ja antenni lähti irti, siinä tuli väkisinki semmone olo että mitä ny viel.
No joo mut enivei, Tomppa sit katto jstn muualtaki niit sulakkeit ja sielt oli palanu, taas Juuso abcille ostaa sulakkeita, tietenkää niitä sulakkeita ei ollu siellä.

Sitte ajetaa kusi sukassa Tompan luo hakee niit sulakkeit ku Tompal piti olla just niitä, no eipä sillä ollukkaa.

Sit ku käytii viel palokas tankkaa nii Teemulle tuli mikreeni kohtaus. Mut se meni onneks äkkii ohi.

huh mut onneks ei tullu sakkoja,tosin ei tollanen kyllä mkn sakkojen aihe ole.. Nii ja kaikenlisäks se poliisi oli Teemun vanha painikaveri :''D oli kuulemma ennen ollu tosi mukava mut nyt oli kyllä nii töykee ku olla ja voi, Teemu ei viittiny ruveta kyselee että muistatko mua.

Sitte kotia luojan kiitos päästiin kello 6 aamulla :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.