IRC-Galleria

Sunnuntai, 08.10.2006

Kun eilinen tilanne näytti toivottomalta, lähdin jääkäri, Lauri Sukasta vastaan, hän nimittäin palasi Jäälin sotatantereelta. Menimme hänen pieneen majaansa hiomaan hyökkäyssuunnitelmaa. Suunnitelmamme oli täydellinen, zeppelinit olivat valmiina, tankit asemissa ja sinappikaasupullot odottivat purkautumistaan. Otimme mukaamme ovelan sotamiehen, Janne Rautiaisen. Saatoimme jääkäri Sukasta Hönttämäkeen asti, sillä hänen täytyi tehdä yhden miehen rynnäkkö Jääliin.

Kiertelimme Hönttämäessä vähän aikaa keskustellen syvällisiä, jolloin telaketjut kalisten jyristimme takaisin kohti Haapalehto - Myllyoja -aluetta. Kävimme keskiaikaisessa linnassani, jossa nautin eineksiä. Tämän jälkeen jatkoimme matkaamme Myllyojalle keskustellen Operaatio Ällästä. Tilanne näytti pahalta, joten jouduimme lisäämään sotajoukkojamme: kiljuva ninjamutantti, Antti Lindholm suostui liittymään divisioonaamme. Pyöräilimme ja juttelimme, kävimme keskustassa, jossa ostin Mc Donald's -nimisestä syöttölästä vaniljapirtelön, hmm. Palattuamme Myllyojan sotavankileirille, menimme Lehtokipsalle! Söin perinteisesti Hot Dogin ilman mausteita, Antti ei mitään ja Janne söi kerroskokolihahampurilaisen, hmm. Aterian jälkeen hinkuva atomiporsas, Aku Kovalainen ilmestyi yllättäen paikalle Spiderman -pyörällään. Lähdimme matkaan neljän hengen divisioonalla! Matkalla ei tapahtunut ihmeellisempiä asioita, pyöräilimme useitakymmeniä kilometrejä, kerran kaupungissa, monta kertaa emme edes tienneet missä olimme.

Illan päätteeksi saavuimme Akun asunnolle, katsoimme videolta Mursukarnevaalit vm. 2005, sekä VGP: n Atomiporsas -joulujuhlataltioinnin. Lopuksi kuuntelimme Akun tietokoneelta mm. Sarvikuonokkaiden epäonnistuneita nauhotuksia, ha.
Janne lähti äitinsä luo yöksi, joten Antti ja minä menimme kotiin kahdestaan. Matkalla keskustelimme mahdollisesta Mursukarnevaalit on the road -kiertueesta ja mietimme nimeä mahdolliselle Eric Clapton -tripuuttibändillemme. Jätimme hyvästit ja saavuin kotiin noin klo 00.30, jonka jälkeen soittelin kitarallani bluesia ja rautalankaa (kuten aina). Laitoin nukkumaan klo 05.00.
Näin yleisesti: minulle kuuluu hyvää, musiikki maistuu, juu'u! Menisi vielä paremmin, jos juoksisin nopeampaa, kuin nyt, mutta parempi se on ensin mennä hitaasti ja lopussa kiihdyttää, ettei tule kiire. Vain yksi ja ainoa ihminen maailmassa tajusi edellisen lauseen, eikä hän soita mitään instrumenttia.

~Samuli Paldanius - keisari

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.