IRC-Galleria

Horoskooppi...:D...Keskiviikko 26.12.2007 00:35

Neitsyt on nipottaja, hysteerikko ja luulee olevansa kaikkia muita fiksumpi. Rasittava ja aiheuttaa muille turhaa stressiä ja paineita.

Oinas on lapsellinen ja röyhkeä. Ei ajattele vaan tekee mitä kulloinkin mieleen juolahtaa. Luulee itsestään liikoja. Lojaali ystävä, ei arvostele ihmisten ulkonäköä tai asemaa.

Kalat on arkoja ja taipuvaisia juoppouteen. Huono itsetunto. Loukkaantuvat olemattomista asioista, vaikka itse voivat arvostella muita. Herkkiä ja ällö-romanttisia. Haaveilevat varmaan rauhasta ja rakkaudesta kokoajan, en tiedä mitä liikkuu päissään.

Skorpioni. Skorpioneihin liitetään juuri persputki-ongelmat. Toisaalta taas sanotaan että ovat sexipetoja.. voisikohan noilla asioilla olla joku yhteys... hmmh.

Vaaka. Paskanjauhajia ja pettäjiä. Vaaka haluaa ehdottomasti aina elää suhteessa, mutta toisaalta se ei häntä tunnu estävän sinkkumaiselta liihottelulta ja naisten/miesten narraamiselta. Ihmeellinen romanttinen seksi-riippuvainen pönttö. Voisi käyttäytyä yhtä hyvin, mitä odottaa muiltakin. Lapsellinen.

Jousimies. Vapautta rakastava, en oikein muuta osaa niistä sanoa. Kai niillä älliäkin on vähän päässä.. mutta mistä sen tietää. Iso nenä.

Kauris, taitavat olla sellasia tasapaksuja puurtajia. En usko että ovat kovin villejä.

Vesimies ei halua kahleita, vapaus on tälle merkille ainiaan tärkein elämänlanka. Aika humoristisia ja hauskoja, omanlaisiaan. Eivät kumartele "ylempiarvoisiaan", vaan mieluummin "alempiarvoisiaan". Pitävät kaikkia samanarvoisina. paitsi niitä keitä inhoavat.

Rapujen mieliala vaihtelee silmänräpäyksessä. Aika jääräpäisiä. Vähän juonikkaita. Kuunaama.

Leijona. Tylsiä. Materialisteja. Ei paljon kommentoitavaa.


Härkä. Vanhanaikaisia. Hitaita. Pyyleviä. Romanttisia. Pitävät perinteistä ja ruuasta.

Kaksoset ei osaa valita yhtään mitään. Jos pitää ostaa karkkipussi, siihen voi mennä tunti, koska vaihtoehtoja on kaksoselle liikaa. Ei pitäisi siis päästää kauppaan ilman valmista listaa. Yhtä hajamielinen kuin vesimies.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.