IRC-Galleria

Smplr89

Smplr89

I go Everywhere.

Hengitä!Perjantai 30.11.2018 19:36

Hengitys 1
Hengitetääs ilmaa ulos ja sisään.
Ei pimeydessä ole valoa, mutta vain pohjalta voit ponkaista ylöspäin.
Ei pelkässä valossa ole toivoa, eikä parannus löydy itsestäsi, vaan ymmärryksestä. Ilman ymmärrystä olet vain ivaaja taikka tyhjänpuhuja. Pimeässä kammiossa rukous välittyy parhaiten Luojalle. Heikkous luo reikiä itsetuntoon, jonka kautta valo pääsee elämään. Olen vahva, mutta samalla niin hukassa ja heikko. Ei meitä ole olemassa jos tuijotamme vain omaa napaa. Pitää heittää onki järveen, jotta saisi kalaa. Ei ulkokuori kerro oikeata persoonaa, vaan pelkän ulkokuoren, joka voi olla siloteltu, virheetön ja silti sydämmessään kuolee.
Hengitys 2

Suun kautta henki menee sisään ja nenän kautta ulos. Kun istumme 8 tuntia päivässä emmekä liiku mikä on siis lopputulos. Takareidet kiristyy ja hengitys muuttuu pinnalliseksi. Syvyys puuttuu. Jos saisimme tietää paljon tarvitsisimme ruokaa, jotta voisimme hyvin emmekä sairastuisi liikalihavuuteen. Murhe se lihominenkin on. Turha sellainen. Turhuutta on kaikki muu paitsi hengittäminen,syöminen ja liikunta.
Hengitys 3

Hengitys tapahtuu höyrysaunassa, jossa on mentolin tuoksu.
Avaa tiehyesi ja heitä turhat asiat taaksesi. Keskustele avoimesti asiasta kuin asiasta. Esitä omia näkökulmiasi, mutta älä tuomitse muita. Ole avoin, mutta älä paljasta heikkouksiasi, jottei kukaan voisi niitä hyväksikäyttää ja sinua alakuloon sysätä. Olemme saaneet koulutuksen myötä tietynlaisen status-arvon. Toiset ovat korkeammalla kuin toiset. Tämä seikka ei kuitenkaan pitäisi estää meitä keskustelemasta. Olemme sosiaalisia olentoja, ymmärretään ja pidetään huolta toisistamme. Se on liikaa tältä yhteiskunnalta vaadittu. Saunassa istuessani kaikki nämä asiat pyörivät mielessäni, mutta olen elämän runtelemana sulkenut vetoketjulla suuni. Vitun pönöttäjät. Syvään hengittäminen on liitetty vahvasti joogaan ja pintahengitys tuottaa eniten stressiä. Syvään hengittäminen kuuluu kaikille, ei vain ns.valaistuneille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.