IRC-Galleria

Smurffiina

Smurffiina

Tule ja tömistä ... Ota ja omista :)
Vesimies 20.1. -19.2.

Mihin ihmeen soppaan olet nyt lusikkasi työntänyt. Sitä tulet tuskin koskaan saamaan selville, sillä Vesimiesnainen elää täysin omassa maailmassaan ja omilla säännöillään. Hän on omalla tavallaan vesimiehenajan sanansaattaja, joka omistautuu välttämättömien muutosten ja uudistusten toteuttamiseen yhteiskunnasssa henkilökohtaisen elämänsä kautta. Erilaisuudessan ja riippumattomuuden tarpeessaan hän on yksi kiehtovimmista eläinradan merkeistä. Monet miehet haaveilevat hänestä, mutta vain harvoilla on rohkeutta lähteä kokeilemaan kepillä jäätä. Hän ei vahingossakaan erehdy rohkaisemaan sanoilla tai ilmeillä miespuolista ihailijaansa tämän lähestymisyrityksissä, mikä saa valtaosan miehistä jo etsimään peruutusvaihdetta. Keskustelemalla hänen kanssaan rohkeasti ja aidosti itseäsi kiinnostavista asioista saat pian selville onko sinulla mahdollisuus päästä seuraavalle kierrokselle. Älä yritä mitään myyntimieskikkoja pyrkimällä selvittämään hänen mielenkiintonsa kohteita, sillä hän on Uranuksen, korkeamman tietoisuuden lapsi ja lukee paremmin ajatuksiasi kuin sanojasi, tietäen todelliset motiivisi ehkä paremmin kuin sinä itse.

Vesimiestyttö syntyy perheeseen, jossa eletään mahdollisimman järkevästi ja konkreettisesti. Hänelle tunteiden peittäminen ei ole itsetarkoitus, hän ei vain ole lapsena oppinut miten niitä ilmaistaan. Hänen vanhempansa ratkaisivat kaikki asiat käytännölliseltä pohjalta mahdollisimman teoreettisesti ilman tunteita.

Isän hyväksymistä ja arvostusta etsiessään hän oppi elämään ideoiden ja ajatusten maailmassa. Omissa fantasioissa eläesssään hänen isänsä jäi hyvin etäiseksi lapselleen. Tästä juontaa juurensa Vesimiesnaisen alitajuinen pyrkimys saada sinulta konkreettinen näyttö tai lupaus, että todella välität hänestä. Kokeilepa antaa hänelle sitä säännöllisyyttä, jota hän näyttää sinulta vaativan ja voit vain huomata kuinka jäätävä ja välinpitämätön hän sinua kohtaan voikaan olla. Pohjimmiltaan hän ei voi hyväksyä mitään paikalleen pysähtynyttä elämässään. Tuodessasi mitä tahansa säännöllistä ja pysyvää hänen elämäänsä aloittaa hän oman sisäisen taistelunsa sitä vastaan.

Vesimiestä hallitseva Uranus on vapauden ja riippumattomuuden symboli velvoittaen Vesimiesnaista enemmän kuin hän itsekään osaa kuvitella. Hänellä täytyy olla vapaus lähteä koska tahansa minne tahansa punaisen ristin paikallisosastosta Namibian nälänhätäalueelle. En tarkoita, että hän lähtisi, mutta vapaudestaan tehdä se hän lopulta ei tule antamaan periksi.

Tietoisesti hän kuvittelee haluavansa jotain pysyvää elämäänsä, mutta alitajunnassaan hän kunnioittaa vain vapautta. Uskaltamalla toteuttaa hänen todellista tarvettaan olemalla itse hänestä täysin riippumaton, saaavutat hänen todellisen luottamuksensa ka kunnioituksensa. Hän laatii itse omat, omituiset, tavallisesta poikkeavat sääntönsä elämälle ja on valmis ymmärtämään, että sinä teet samoin. Elämä hänen kanssaan on parhaimmillaan jatkuvaa seikkailua, sillä mikään ei tule pysymään paikallaan. Nauti seikkailusta ja jännityksestä yrittämättä vangita häntä pulloon koristamaan kirjahyllyäsi, sillä sellaista pulloa ei ole vielä keksitty, jossa hän pysyisi. Toivotan sinulle jännittävää taivalta hänen kanssaan.

http://www.nicehouse.fi/omahuone/astroa/aikuiset.htm

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.