IRC-Galleria

Smurffiina

Smurffiina

Tule ja tömistä ... Ota ja omista :)

Päivän vinkki (#13/30)Tiistai 14.11.2006 06:25

Satutko muistamaan, milloin rekisteröidyit gallerian käyttäjäksi? Tietokannan syövereistä löytyykin tieto! Päivämäärä oli 17.3.2003. Käyttäjänä olet ollut noin 3 vuotta ja 7 kuukautta. :)

Vesimies 20.1. -19.2.

Mihin ihmeen soppaan olet nyt lusikkasi työntänyt. Sitä tulet tuskin koskaan saamaan selville, sillä Vesimiesnainen elää täysin omassa maailmassaan ja omilla säännöillään. Hän on omalla tavallaan vesimiehenajan sanansaattaja, joka omistautuu välttämättömien muutosten ja uudistusten toteuttamiseen yhteiskunnasssa henkilökohtaisen elämänsä kautta. Erilaisuudessan ja riippumattomuuden tarpeessaan hän on yksi kiehtovimmista eläinradan merkeistä. Monet miehet haaveilevat hänestä, mutta vain harvoilla on rohkeutta lähteä kokeilemaan kepillä jäätä. Hän ei vahingossakaan erehdy rohkaisemaan sanoilla tai ilmeillä miespuolista ihailijaansa tämän lähestymisyrityksissä, mikä saa valtaosan miehistä jo etsimään peruutusvaihdetta. Keskustelemalla hänen kanssaan rohkeasti ja aidosti itseäsi kiinnostavista asioista saat pian selville onko sinulla mahdollisuus päästä seuraavalle kierrokselle. Älä yritä mitään myyntimieskikkoja pyrkimällä selvittämään hänen mielenkiintonsa kohteita, sillä hän on Uranuksen, korkeamman tietoisuuden lapsi ja lukee paremmin ajatuksiasi kuin sanojasi, tietäen todelliset motiivisi ehkä paremmin kuin sinä itse.

Vesimiestyttö syntyy perheeseen, jossa eletään mahdollisimman järkevästi ja konkreettisesti. Hänelle tunteiden peittäminen ei ole itsetarkoitus, hän ei vain ole lapsena oppinut miten niitä ilmaistaan. Hänen vanhempansa ratkaisivat kaikki asiat käytännölliseltä pohjalta mahdollisimman teoreettisesti ilman tunteita.

Isän hyväksymistä ja arvostusta etsiessään hän oppi elämään ideoiden ja ajatusten maailmassa. Omissa fantasioissa eläesssään hänen isänsä jäi hyvin etäiseksi lapselleen. Tästä juontaa juurensa Vesimiesnaisen alitajuinen pyrkimys saada sinulta konkreettinen näyttö tai lupaus, että todella välität hänestä. Kokeilepa antaa hänelle sitä säännöllisyyttä, jota hän näyttää sinulta vaativan ja voit vain huomata kuinka jäätävä ja välinpitämätön hän sinua kohtaan voikaan olla. Pohjimmiltaan hän ei voi hyväksyä mitään paikalleen pysähtynyttä elämässään. Tuodessasi mitä tahansa säännöllistä ja pysyvää hänen elämäänsä aloittaa hän oman sisäisen taistelunsa sitä vastaan.

Vesimiestä hallitseva Uranus on vapauden ja riippumattomuuden symboli velvoittaen Vesimiesnaista enemmän kuin hän itsekään osaa kuvitella. Hänellä täytyy olla vapaus lähteä koska tahansa minne tahansa punaisen ristin paikallisosastosta Namibian nälänhätäalueelle. En tarkoita, että hän lähtisi, mutta vapaudestaan tehdä se hän lopulta ei tule antamaan periksi.

Tietoisesti hän kuvittelee haluavansa jotain pysyvää elämäänsä, mutta alitajunnassaan hän kunnioittaa vain vapautta. Uskaltamalla toteuttaa hänen todellista tarvettaan olemalla itse hänestä täysin riippumaton, saaavutat hänen todellisen luottamuksensa ka kunnioituksensa. Hän laatii itse omat, omituiset, tavallisesta poikkeavat sääntönsä elämälle ja on valmis ymmärtämään, että sinä teet samoin. Elämä hänen kanssaan on parhaimmillaan jatkuvaa seikkailua, sillä mikään ei tule pysymään paikallaan. Nauti seikkailusta ja jännityksestä yrittämättä vangita häntä pulloon koristamaan kirjahyllyäsi, sillä sellaista pulloa ei ole vielä keksitty, jossa hän pysyisi. Toivotan sinulle jännittävää taivalta hänen kanssaan.

http://www.nicehouse.fi/omahuone/astroa/aikuiset.htm

Pohojalaanen horoskooppiTiistai 14.11.2006 04:18

Lotraaja (21.1.-19.2.)
Kevätpuali on oikeen lotraajien aikaa. Lotraajakki kukoostaa ku naapukrannin akan naurispelto kesääsin. Lemmen asioos sen sijaha lotraajat on koko alakuvuaren meleko pakkaasen pualella. Mutta syssymmällä törmäät yhtehe häjyhy, ni siinon vakka, kansi ja klapsahrus. Irti ei penteleelläkään!

http://www.astronetti.com/huumori/pohjahoros.htm

Savolaenen horoskooppi ens vuojelleTiistai 14.11.2006 04:17

Ves'mies (21.1. - 19.2.)

Suo siellä, vetelä tiällä - siinä ens vuoen ennuste. Katto vuotaa, pyykkikone särkyy, virtsatietulehus isköö ja nenäliina kastuu - jospa seoroova vues oes vähä aarinkoesempi.

http://www.cc.jyu.fi/~kirkopo/savo/?joke=horoscope
VESIMIES 21.1. - 19.2.

* Luonteenpiirteet: Äkkinäinen ja arvaamaton henkilö, joka voi saada päähänsä mitä tahansa

* Raha: Luonteenlaatusi on rikollinen, joten jos et jää kiinni, saatat vaurastua tällä saralla.

* Työ: Voisit sopia esimerkiksi terroristiksi, koska yllytyshulluna teet mitä vain. Aloitat suureellisia projekteja, joita et kykene saattamaan loppuun, koska sinulta puuttuu täydellisesti kyky pitkäjänteiseen puurtamiseen. Suunnittelet kaikenlaista, mitä et pysty toteuttamaan. Työyhteisöllesi suuruudenhullut ideasi, joilla ei ole todellisuuspohjaa, ovat suuri rasite.

* Rakkaus: Vesimiehet ovat usein kuuhulluja ja valvovat muutenkin öisin, joten normaalissa parisuhteessa eläminen on vaikeaa. Toisaalta joitakuita saattaa kiehtoa persoonaasi sisältyvä jatkuva yllätyksellisyys.

* Seksi: Sinulla on taipumusta homoseksuaalisuuteen

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=200000000... <-- käykääs kokeilemas =)

Kiinalainen horoskooppiniTiistai 14.11.2006 04:14

APINA

2.2.1908 - 21.1.1909
20.2.1920 - 7.2.1921
6.2.1932 - 25.1.1933
25.1.1944 - 12.2.1945
12.2.1956 - 30.1.1957
30.1.1968 - 16.2.1969
16.2.1980 - 4.2.1981
4.2.1992 - 22.1.1993

Apina on oiva matkija ja pilailija ja häntä on mukava seurata. Hänellä on hyvä huumorintaju ja hän osaa nauraa myös itselleen. Apina on yleensä koko ajan äänessä ja joukon kovaäänisin. Mutta silti hän on omalla tavallaan viehättävä.

On sanottu, että apinalla ei ole omaatuntoa. Rakkaussuhteet ovat hänelle hankalia, hän ei kykene olemaan uskollinen. Houkutukset ovat hänelle aivan liian ylipääsemättömiä. Hänet on erittäin helppo vietellä.

Apinan mielestä valkoiset valheet ja pieni vilppi ovat aina paikallaan, jos niistä on hyötyä. Apina on usein myös ahne ja ei voi vastustaa rahan ja vallan houkutusta. Hän sopii erittäin hyvin nykyajan elämänmenoon. Apina on hyväsydäminen, vaikka saattaa vaikuttaa röyhkeältä ja ovelalta.

Matematiikka ja arkkitehtuuri ovat apinan ominta alaa, niissä hän voi käyttää hyvää muistiaan ja loogista ajattelukykyään.

Apina on myös utelias. Hän on valmis kokeilemaan kaikkea, että saa asioista selvää. Uteliaisuuttaan hän matkustaa vaikka maailman laidalle. Kaikkea on kokeiltava - se on hänen mottonsa.

http://www.geocities.com/eijakaunisto/kiinalainen.htm <-- kokeile sinäkin =)

Tälläistä kertaa =) Suben ideaLauantai 28.10.2006 08:41

SINÄ OLET NAINEN
Kuvauksesi
Olet nainen. Sinussa on paljon naisellisuutta, naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei juuri lainkaan ole miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Naisellisuus on sinulle hyvin tärkeää ja osaat nauttia naiseudestasi.

Haluat liittyä naisten ryhmään ja selkeästi erottautua miesten ryhmästä. Olet valinnut feminiinisen ja hyvin epämaskuliinisen kohdan. Mieheytesi ja naiseutesi eivät siis ole tasapainossa, vaan feminiinisyys hallitsee persoonaasi. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää maskuliinisia puoliasi.

Testaa itse: http://www.transtukipiste.fi/pelit/ttp0903.php
Kysy oraakkelilta http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ ja haasta sen jälkeen haluamasi

ihmiset.

1 Mikä olisi paras nimi minulle?
- Raija. (Olipas outo nimi mulle =))


2 Missä olen vuoden päästä?
- Puussa. (Missäköhän puussa? )


3 Miltä näytän vuoden päästä?
- Lehmältä. (onks pakko jos ei haluu? )

4 Kuka on tulisesti rakastunut minuun?
- Elmeri (En tunne ketään Elmeriä)


5 Mitä ajattelet minusta?
- Sano tuo jollekin joka ei ole ehtinyt tulla yhtä kyyniseksi kuin minä. (oraakkelin on oltava mies...

vain miehet kykenee näin idioottimaisiin vastauksiin X) )


6 Millä tavalla kuolen?
- Auktoriteetilla.. (hui... nyt laitto miettimään oikein että siis MITEN... mulle kun ei tule mieleen

mitään )


7 Syönkö tarpeeksi terveellisesti?
- Saatta olla näin. (kirotusvihre vielä =) )


8 Mitä huomenna tapahtuu?
- Tulevaisuutensa voi päättää itse. (Oiskin kivaa jos voiskin päättää =) )


9 Jos makaisin nyt keskellä maantietä, mitä tapahtuisi?
- Voi voi. Huonosti. Älä edes kuvittele muuta! (huh =) )


10 Voitanko joskus lotossa?
- Jos tämän tietäisin, olisin jo ilmoittanut lehdistölle. (Eli siis en =) )


11 Pääsenkö taivaaseen?
- Jos vielä epäröit niin tilaisuus menee ohi! (Aha... eli siis pääsen)


12 Mitä minun pitäisi nyt tehdä?
- Leikkiä piirileikkejä kotitontun kanssa (Oiskin kotitonttu =) )


13 Mikä on paras biisi ikinä?
- Kanada! (Ois kiva tietää millainen biisi)


14 Kuinka suosittu olen?
- No, niin paljon kuin jaksat kantaa!! *(ui jui .. kivaa olla suosittu =) )


15 Millainen olen sisäisesti?
- Jatka samaa tahtia ni kosin sua vielä! (uuh... kivaa =) )


16 Missä asun kymmenen vuoden kuluttua?
- Ylikulkusillan alla kusenhajussa. (tää ei ollu kiva tieto)


17 Mitä ihastukseni tekee juuri nyt?
- Lauleskelee itsekseen. (epäilen kyllä tätä =) )

18 Pitäisikö minun mennä ulos?
- Mikä ettei, kunhan vältät vastaavassa tilanteessa minun tekemäni virheet: älä hätiköi äläkä

hidastele. (eli siis en mee =) )


19 Mitkä ovat viimeiset sanani?
- Minusta tuntuu, että kannattaisi miettiä tuota ihan yksin ja kuunnella sisintään. (hmm.. pistää

miettimään)

20 Mitä toivoisin joululahjaksi ensi jouluna?
-Lada- Lujaa laatua! (ei suostu ei haluu ei taho mittään ladoja =)) )

Ne ketä haluu tehdä tän niin siitä vaan =) En jassa ruveta miettiin =P

Millainen Smöff on? : Pösilö joka ei osaa muuta kuin vittuilla botille. (Hei.. en mä kaverille voi vattuilla) =)

Miksi Smöff on olemassa? : Selkeä käyttöliittymäongelma. Niin laitteiden kuin ihmistenkin käyttöliittymään tulee panostaa lisää. (haiskahtaa joten työltä) =)

Mitä Smöff tekee nyt? : Ajattelee sinua, niin kuin aina jollain tasolla. Soita sille! Sano terveisiä!
(hmm.. kai mun sit pitää kilauttaa kaverille) =)

Onko Smöff kiva? : On tai ei, mutta pikemminkin päinvastoin. (Ota tästä ny sit selvää... )

Kuka Smöff oikeasti on? : Se ihme hyypiö joka ei muuta teekään ku nettailee.
(Mistä toi ties?) =)

Missä Smöff oli vuosi sitten? : Siellä missä vedet virtaavat vuolaina ja ohra nousee pellosta korkeana. (Missäköhän noi mahtaa olla?.. )

Miten Smöff viettää elämäänsä? : Kilsoja vaan koneeseen niin kyllä se siitä. (hmm.. toihan yrittää väittää, et mä asutan koneen vieressä...)

Ketä Smöff rakastaa? : Sitä joka viimeksi puhui sinulle. (hmm.. taas hämärä vastaus...)

Keneksi Smöff haluaa muuttua? : Alpo. (Ketähän toikin on? .. )

Mihin Smöff menee kohta? : Sikolättiin. (hmm.. tää mun työhuone kyl vähän näyttää siltä) =)

Kehen Smöff luottaa? : Minä, Lintukodon Oraakkeli. (hmm..... enpäs taida luottaa) =)

Oliko vielä muuta? : Härregyyd sun kanssas.... EI! (Taitaa oraakkeli jo suuttuu mulle.. ) =)

http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/index.php

Tein tän ku Sube pyys =)
Olet intuitiolla varustettu, ihmisistä ja asioista huolta pitävä, rauhallinen ja rauhaa rakastava, syvällinen ja monisyinen ihminen. Osaat yhtä luontevasti kohdata elämän henkilökohtaisia ja analyyttisiä tilanteita. Ihmistyyppisi on yleensä sopivimmillaan sisäisten asioiden ja näkymien kanssa, mutta tarvitsee jossakin määrin myös ihmiskontakteja. Tämä vastakkainasettelu aiheuttaakin toisinaan ongelmia. Olet sanavalmis, empaattinen ja idealistinen. Yleensä kaltaisesi ihminen sanoo vain tietävänsä asiat suoralta kädeltä, mutta ei välttämättä osaa selittää asioita toisille. Tunnet vahvasti toisten ihmisten tunteiden mukana, ja osaat tunnistaa hyvän ja pahan eri asioista ja tilanteista. Tästä syystä sovellut ammatteihin, joissa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa. Nautit siitä, että voit olla avuksi toisille. Kun olet tehnyt jostakin asiasta päätöksen ja asettanut tavoitteesi, mitkään järkisyyt eivät saa päätäsi kääntymään. Se, osaatko kääntää tämän ominaisuuden sinnikkyydeksi, vai oletko pelkästään jääräpäinen, määrääkin helposti koko elämäsi suunnan ja menestyksen.