IRC-Galleria

Snäp]

Snäp]

Tässä odotellessa...

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Yhyy mä murrun :SPerjantai 29.05.2009 03:36

9vuotta peruskoulussa, onko käteen jäänyt muutakin kuin todistus täynnä nelosia?
Muistellaampa vähän vankilavuosiesi kulkua.




-ALA-ASTE-

1. Minä vuonna aloitit peruskoulun?-Taaaisi olla vuosi 2000? :)

2. Millainen oli ensimmäinen opettajasi? -Marjatta, vanha kurttu. Oli se mulle kiva, mutta jälkeen päin olen kuullu että kamala :D

3. Kuka oli ensimmäinen parasystäväsi koulussa? -Jonna tais olla, ko meilä oli niin pieni luokka että oli vaan 3oppilasta :s

4. Kerro paras koulu muistosi ala-asteelta? -Ähäääp... Varmaan joku tyyliin ko mietittiin kuinka hulluja ihmisiä meijän koulussa on, kaikki pollat ja rollat, sitte se ko laskettiin sinne päiväkodin ojjaan! :D

5. Mikä oli lempi aineesi? -Veikkaan että joku tyyliin äidinkieli? Taikka sitte ehkä ympäristötieto? :D KUVIS TIETENKI :)

6. Vaihtuivatko kaveripiirisi, jos vaihtuivat niin minkälaisiksi? -Vaihtuhan nuo, ensin oli Jonna. Sitten oli JAANA, Jaanan kautta tutustuin kaikkiin muihin. Jaana pysy messissä tietenki koko ala-asteen. Viitosella tuli mukaan Johanna ja kuutosella Riikka ja Taneli :)

7. Pistä tähän joku kommellus ala-aste ajoilta? -TUOTAAA. Kommellus, nononono, kerran meinattiin jäähä sellasen hemmetin taulun tai vastaavan alle, ko istuttiin sen reunalla, sitten joujoujohan tuli pelastamaan meijät :))




--->6lk, olette koulun kingejä, kovia äijiä. Tämä vuosi oli ihan erityinen-

8. Millainen vuosi oli? -No, meilä oli just ollu luokka jako, ni meitä oli enää alle 20 luokassa. Oli rauhallisempaa, uus kiva opettaja ja aina riideltiin MAIJA MUUSTA. Ei vieläkään voitettu Jalkkis turnausta. Mutta kaikki parhaat tyypit oli meijän luokalla, oli iha lepposta, luokkaretki ei menny angstitukseni takia iha nappiin, mutta joo, oli iha kivaa!

9. Poikkesiko viimeinen ala-aste vuosi muista? -No joo, tietenki se poikkesi, oli lupa olla villimpi jänskätti tulla ylä-asteele, mutta tunsi olevansa suuri ja määräysvaltanen. Uskalsi pistää vähän vastaan :D

10. Millaisissa porukoissa liikuit? -No Riikan ja Tanelin ja Johannan ja Jaanan kans vissi enimmäkseen. Elikkä siis, Riikka ja Taneli vähän villimpää ja Johanna ja Jaana vähän rauhallisempaa. Kivoissa porukoissa :)

11. Oliko vuosi mielestäsi hyvä? -No olihan se hyvä, kyllä mie ainaki tykkäsin siitä :) Pelkäsin sitä, että Johanna muuttaa, Taneliki meni ja uhkaili muuttavansa jouluna. Minunki ois jopa pitäny muuttaa kuutosen jälkeen! Onneksi jäätiin Tanelin kans tänne :D




---> YLÄ-ASTE-->

12. Miltä ylä-asteelle meno tuntui? -Jänskää soli, hulluna uusia pelottavia ihmisiä! Sain heti ennakkoluuloja monesta ja osa niistä ennakko luuloista haihtu vasta nyt ysillä ja kasilla. Ensin oli vähä sekasin eikä tienny että miten homma toimii, mutta äkkiä pääs rullaan mukaan. Luokassa kaikki muut oli tuttuja paitsi Hapiska, ja seki oli niin mukava että siihen tutustu nopeasti :) 7lk:la taijettiin olla aika kamalia, mutta minusta meilä oli kiva vuosi :))

13. Millaisen luokanvalvojan sait? -HUAH! Se vanha ketun näköinen mies! :D Ei nähty sitä paljon ikinä, eikä se ikinä saanu järjestettyä meile jälkkäreitä ajallaan :'DDD Hölmö mikä hölmö. :D Mutta se piti meijän luokka kuvaa sen "toimiston" seinällä :)) (Ei varmaan muuten muistais että ketä sen luokalla on :'D)

14. Entäs millaisen luokan? -Ihanan. Ei meitä ole kovin monta. Tunsin melkein kaikki ennestään, kuten aikasemmin sanoin. :D Muut luokat haukkuu meitä ouvoiksi ja vaikka miksi. Mutta mie rakastan meitä! :) On ollu ihan parasta sekkoila poikien kans ja juoruilla tyttöjen kans kaikki tunnit! ARGH :S Tulee niin ikävä teitä hölmöt! :s

15. Mikä on mielestäsi paras hetki luokkasi kanssa? -Hmmm. HMMM. Hmmmmm... Jotku Hennan tunnit on ollu ihania. Ku on saanu kaikki mukaan juttuihin.. Taikka joku liikuntapäivä ko kilpailtiin luokkana toisia vastaan, ja ootettiin kilpailun alkua vaarassa, oltiin kaikki yhessä samassa lössisä ja sekoiltiin!

16. Mitä mieleesi on jäänyt ylä-asteelta? - No... APUA Tuli ekana Aulikin naama mieleen :s No ainaki käytävillä hengailu, tyypit. Tukioppilas jutut! Tärinät välkillä kylmässä. PENKKI SOTA JA LAKKO! Kaikki juoksemiset opon luona "Opo, mie tahtoisin sittenki mennä yhteen toiseen kouluun" Maria, sen kans aina tehtiin kaikki viralliset jutut. Jaanan kans MATIKKA!

17. Kerro joku inside? -No meijän luokalla ei oikein ikin ollu mitään yhteistä. Yseillä oli tietenki tämä "Kuikka on syyllinen" ja Marian kans KÖKSÄSSÄ AINA! Ko oltiin pirullisia ja haukuttiin Lottaa, onko se inside? :DD Jajaja, ei meillä oikein ole :s

18. Kirjoita kiitokset jollekkin/joilleikkin peruskoulussa -Kiitos JAANA, sinun takia minun koulumenestys on hyvä, koko ala-asteen piti aina kilpailla koe numeroista sinun kans! :D ja TANELI sama juttu, ylä-asteella kaikki kokkeet pitäny vertailla. :D Kiitos TUKIOPPILAAT me ollaan parhaita kaikki :) jajaja. Kiitos MARI, en ois jaksanu koulupäiviä jollen ois päässy koulun jälkeen teile kahvile ;) Kiitos NIKO olet satavarmasti nostanu minun kuntoa koko koulu ajan, ko aina pitäny juosta sinun peräsä ko oot tommonen kiusan kappale! :D Kiitos PERTTU olet kovasti koittanu tehä minusta sanavalmiin joka tilanteeseen. Ja Kiitos PAULUS kun ahkerasti olet jaksanut lukea ruotsin sanat meille ääneen koko ylä-aste ajan :))

19. Mitä seuraavaksi? -Luultavammin kaksoistutkinto, lukio ja sitte nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, jos siihen en pääse niin lähihoitajaksi. SAA NÄHÄ. Edessä valoisa tulevaisuus takana loskaisa talvi.

20. No, mitä peruskoulusta on siis jääny käteen? - ainaki tiän että 1+1=2 ja 9vuotta= monta ikimuistoista päivää! :) Pari kivaa kaveria ja muutama tiedon jyvänen ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.