IRC-Galleria

SnnA

SnnA

= syntymähumalassa!
Onks se oikeesti niin vaikeeta olla rakastunu? Onks se oikeesti nii vaikeeta olla yhessä jonku ihmisen kaa, ku sä oot ollu pienestä pitäen aina jonkun kaa asumassa? Onko se tosiaan niin vaikeeta päästää jostain irti, vaikka itekkin tietää et se kohtelee sua paskasti? Onko se niin vaikeeta kuunnella sukulaisia, perheenjäseniä tai ystäviä? Pelottaako se oikeasti huomata et on tuhlannu elämänsä johonki semmoseen mikä ei tosiaan oo sen arvosta? Miks ei vaan voi kuunnella niitä jotka susta oikeesti välittää?

Kysymyksiä riittäis, mut niihin ei koskaan saa vastausta, koska kukaan muukaan ei tiedä niihin loppupeleissä sitä oikeaa vastausta..

No mut asiasta nakkimakkaran tekoon :D Kiitos valtavasti Faijalle kun olen toivonutkin saavani Kultalonkeroo ja sä annoit mulle niitä kaksin kappalein ja ihan jääkylmänä <3 Tätä mä oon odottanu.. Huomasin et on ihan kiva joskus olla välillä omassa rauhassa. Hassua miten sitä on unohtanu kuinka kivaa se voi olla ku sitä ei ikinä saa. Huomen taas duunii ja mä teen sitä oikeesti ilmatteeks, vaik en hyödy siit mtn.. Kauheen turhauttavaa, mut elämä on.. Pitää huomiseks keksii jtn mielenkiintosta millä yllättää kaikki Centtiläiset :D Varmaan meen sinne Paska-Jaskan tyylisesti ja vedän housut nilkkaa ja juoksen sitä kiskaa ympäri :DDD Öööh.. tai sit en.. Katotaa mitä huominen tuo tullessaan ;)

Sanna kuittaa ---> Bilettämään yksikseen <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.