IRC-Galleria

Gold fields - StingSunnuntai 05.10.2008 14:46

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.


1. Näin sut pitkästä aikaa, vahingossa satuttiin samaan paikkaan. Ne niin tutut, mutta silti jotenki nii tuntemattomat kasvos muistutti mua siitä tunteesta, joka pisti mut vielä joskus ihan sekasin, sillon ajat sitte. Hassua, pitkään jaksoin perääs haikailla - vaikka enhän mä sua edes oikein tuntenut, oli vain mielikuvia joiden pohjalta ikäänkuin "rakensin" sut ja kun ei oo nähy toista pitkään aikaan se kuva muuttuu siinä ajan kuluessa kummasti vaan parempaan suuntaan.
Pitkään sen jälkeen toivoin aina, että törmäisin suhun ja saisin sanottua sen kaiken minkä joskus jätin sanomatta, vaikka mitä mulla olisi edes ollu sanottavana? ei mtn kovin fiksua ainakaan.. Ensin sait ihastumaan, lopulta tietämättäs, että kuulin kaiken sen paskan mitä olit seläntakana sepittäny musta, satutit, satutit niin helvetisti, tai siltä se ainaki sillon tuntu.
Olit niin vitun välinpitämätön, sua ei tainnu kiinostaa paskaakaan se miltä musta mahto tuntua, tai sitten sä et oikeesti vaan tajunnu. Särjit musta jtn ja sait tuntemaan jotenki niin arvottomaks ja turhaks, itsetuntokin putos osaks sen takia nollaan, koska yleensä ne ikävät asiat jää mieleen eniten, kun joku sellane ihminen jota kohtaan on ollu tunteita sanoo jtn sellasta, niin kyllähän se vaikuttaa.
Nyt mua kuitenkin enneminki huvitti se miten mä jaksoin roikkua sussa niin pitkään, haaveilla mahdottomasta tai jtn.
Vaikka olihan se kiva nähdä kumminkin ja eihän se haittais jos meistä vaikka ihan kavereita tulis, nyt kun siihen vähänniinku mahollisuus on.

2.Ärsyttää roolis, esität kovaa jätkää, yrität olla sellanen "äijä" ja vaikka mitä, huoh. Mut kai sussakin jtn herkkää oikeasti on, uskaltaisit päästää sen ulos ja lopettaisit ton jatkuvan esittämisen. Sitä ne tytötkin arvostaa, ei tollasta..

3. Muistot susta satuttaa, koska se mitä meillä oli ennen, siitä ei taida olla enää juuri mtn jäljellä, tai siltä se ainakin on näin viime aikoina tuntunut ku ollaan nähty.
Mä pidin meitä ihan oikeasti ystävinä, hyvinä sellasina. Välillä tuntui melkein, että voisin haluta olla ehkä enemmänkin, mutta en kuitenkaan, se oli vaan sellanen hassu ajatus. Sekotin kai vaan kaksi tunnetta, välittämisen ja ihastumisen.
Sä olit jotenki erilainen, hyvällä tavalla outo, mutta sä et osannut avautua tai vaikeeta se ainaki sulle oli.
Musta oli aina ihanaa kun selitit hölmöjä juttujas, susta näki, että olit oma ittes, koska se ilmapiiri oli sellanen, että ei siellä kukaan mtn yrittänyt, koska kukaan ei vaatinut olemaan mtn.
Mut nyt tuntuu jotenki, että oot jossain kuores sisällä, yrität olla aina niin kova, vaikka tuskin sä sitä oikeesti oot, tai et ainakaan sillon ollu. Puhut jotenki inhottavaan sävyyn, tiuskit ja katot halveksuvasti kun sanon jtn "hölmöä", tai sitten oot vaan väinpitämätön, et taida tajuta kuinka pahalta se musta oikein tuntuu. Vaikka enhän mä sitä näytä, esitän, että en välitä ja nauran päälle, mut kyllä mä välitän.
Ja jos mietit, että miks musta on tullu outo ja hiljanen, se johtuu just siitä miten sä oot kohdellu, en mä osaa olla täysin oma itteni, jos muhun suhtaudutaan epäkunnioittavasti. Ehkä mä oon vaan liian herkkä, tiiän että oon, otan itteeni kaikesta ja romahdan iha turhista asioista, se on tosi rasittava piirre josta haluisin päästä eroon, mut ei se niin vaa käy.
Oot ihana ihminen, paras just sinä oma ittenäs, kumpa tajuisit sen itekkin.

4. Sulla on niitä eri roolejas, välillä osaat olla aika vittumainen, tiuskit ja oot olevinas sellanen "kovis", välillä taas se hömelö ja sitten vielä se syvällinen puoles. Oli jotenki upeeta huomata, että susta löytyi sellanenkin puoli. Oli ihanaa kun osasit puhua kaikesta niin avoimesti ja sun kanssas pysty oikeesti keskustelemaan, kyselit ja jaksoit kuunnella. Oot jotenki niin älyttömän sulonen, hyvällä tavalla vähän hömelö, välillä sellanen luokanpelle, mutta silti fiksu ihminen, jolla on paljon hienoja ajatuksia.

5. Mua vituttaa miten sä kohtelet ihmisiä, oot (nykyään) aina niin kylmä. Kun sanoo jtn "typerää", katsot heti ikävästi. Luuletko sä olevas jotenki parempi kuin muut? Näin taidat. Luulet, että kaikki ihailee sua ja sun itsevarmuuttas ja "kovaa" luonnetta, ehei, empä usko. Ihmiset (jotka tuntee sut oikeasti) ihailee sussa sitä mitä sä oot oikeasti, sitä mäkin ihailen. Oot upee persoona, fiksu ja kypsä ihminen, jonka kanssa pystyy puhumaan asioista. Olisit se aina, koska ei sitä oikein tiedä miten suhun suhtautua ku oot semmosta ailahtelevaa sorttia.

6. Mäkin kaipaan joskus sitä kuuntelevaa olkapäätä joka tukee ja arvostaa, jaksaa välittää, vaikka ei isoista huolista/tai mistä vaan oliskaan kyse. Se merkkaisi paljon jos yrittäisit kuunnella ja ehkä jotenkin huomioida muutenkin, sanoa vaikka joskus jtn mukavaa ja olla kunnioittava, ja oothan sä sitä joskus, näytät sen kai vaan vähän omalla tavallas jota en kai sitten oikein osaa lukea.
Jokatapauksessa sä oot mulle niiin hirmusen rakas, että ei sitä sanat riitä kertomaan. Ystävistä niitä kaikista rakkaimpia ja vaikka sä miten sanotkin, että kaikki erkaantuu joskus, meistä en sitä usko. Tai ainakaan jos se on musta kiinni. ykkösiä! ja vaikka sä itte et ehkä aina itsees uskokkaan, niin mä uskon - kunnioitan sua niin paljon ettet arvaakkaan. remember that!

7. Kyllä mä sua mietin vieläkin aina sillon tällön, jollain tavalla kai kaipaankin. Lueskelen päiväkirjasta juttuja mitä kirjottelin niiltä ajoilta - se pistää miettimään, että mitä mä saatoin menettää. Aina välillä mua on ruvennu kaduttamaan näin jälkeenpäin hätiköitä päätös. Ehkä mä tein virheen, mokasin, olisin voinu puhua siitä miltä musta tuntu ja se olis voinu muuttaa jo paljon, mutta se oli sillon, nyt on nyt. Mut kaikki se on jo niin kaukana, liian kaukana.
Mut se mitä mä haluaisin nyt on se ystävyys mikä meillä oli vielä sillon joskus, nykyään se on jotenki nii erilaista.. tai ollaanko me ees ystäviä, kavereita ehkä enneminki nykyään, vaihdetaan pari sanaa sillon tällön, hädin tuskin edes moikataan jos jossain nähään ja kun nähdään (näin koulun ulkopuolella) se on aina sellasta että hengataan jollain jätti porukalla ja ei me siinä oikein mtn koskaan toisillemme höpötellä. ja se on ihan vitun perseestä. :<


8. Kaipaan niitä aikoja kun oltiin vielä kuin paita ja peppu, niinkun tapasit aina sanoa. Nykyään käytät sitä ilmaustakin jo ihan muusta ihmisestä. Mä ymmärrän sua ja tilanttas tavallaan hyvin, yritän kovasti ainaki - enkä yleensä sano ees ääneen jos joku siinä vaivaa. Mut on se vaan jotenki hämmentävää ja outoa, ku ennen sä olit se jonka kanssa olin aina.
Jotenki vaan tuntuu, että oon jääny vähän jonnekki, aina kun sovitaan jtn niin yhtäkkiä sulla onkin sovittuna illaks aina jtn, olkoon sitten "sopimus" tai mikä hyvänsä, tavallaa se satuttaa, tuntuu, että sillä ei oo enää arvoo mitä meillä on, on se ystävyyskin iso asia - vähän erilailla vaan, aina muu menee edelle ja jos yritän sanoa asiasta niin loukkaanut/suutut, ei sulla oo siihen oikeutta. Koska niihän se ystävyys toimii, asioista puhutaan, ei mtn (ainakaan pitäisi) pitää sisällään. Mä annan sun tiuskia ja olla pahalla päällä, sanoa asiat suoraan, en suutu tai loukkaannu (ainakaan (yleensä) ääneen), joten musta mullakin pitäis olla siihen joskus oikeus.
Mut vaikka onkin välillä vähän sellanen olo, että tää on jotenki erilaista ku ennen, ja onhan tää kyllä, mut oot silti mulle edelleen ihan yhtä rakas, merkitset mulle ihan hirmusesti ja arvostan sua just sellasena ku oot, enkä muuttais oikeastaan melkein mtn. Arvokkaimpia asioita tässä elämässä. :) nyt ja aina näin, hope so!

9. Uskoisit itteesi ja kykyihis, on niin ikävä kuulla, miten väität olevas paska kaikessa mahollisessa mitä teet ja mihin ryhdyt, miten vähättelet kykyjäs, joita sulta kumminki löytyy vaikka kuinka.
Oot niin musikaalinen - sulla on mahtava ääni ja soitat upeesti. Puhut vaikka mitä kieliä sujuvasti, iteltä luonnistuu hödin tuskin englantikaan.. Sulla on vahvat mielipiteet ja aina hyvät perustelut kannoilles, oot muutenkin hyvä puhuja ja sulla on niin mainioita juttuja. Oot jotenki niin ihanan erikoinen persoona, osaat olla hömelö ja sellanen hassuttelia, mut sit sussa on sekin puoli jonkalaiseen en oo törmänny monenkaan meidän ikäsessä, oot niin kypsän olonen, fiksu ja älykäs ,että välillä tulee melkein itelle ihan typerän lapsellinen olo seurassas.
Kunnioitan sua tosi paljon, ja niin kuule moni muukin. Voikumpa sä ymmärtäisit itsekkin miten mahottoman hyvä sä oot niin monessa asiassa. Luottaisit ittees.


10. Vihaan ahdasmielisyyttäs. Puhut tietynlaisista ihmisistä niin inhottavaan sävyyn. Vituttaa tollanen. Et varmaankaan tajua, että jotain se vois oikeesti satuttaa. Sanojaan ja niiden vaikutusta kannattais joskus vähän ajatella. Asentees on todella epäkypsä ja luultavastikkaan sulla ei oo mtn perusteluitas kannoilles, oot vaan tota mieltä. Pelkäätsä "erilaisuutta", koska se on sulle vierasta vai siks , että tunnistat ehkä ittes näistä ihmisistä?
Harmittaa, koska olit ennen niin älyttömän kiva ja oltiin jopa ihan hyviä kavereita tolloin. Mut näin ne asiat ja ihmiset muuttuu.. ja siis, oothan sä edelleen kiva ja näin, mutjoo.. en tiiä

jooo jatkan joskus

vähän veny noi jutut, mut sanottavaa riittäis kyllä vielä paljon enemmänki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.