IRC-Galleria

Soffiia

Soffiia

Definitely not an angel but I'm not that evil, you know?

ROAWRLauantai 09.07.2011 13:08


KALAT 20.2. - 20.3.
JIGGLYPUFF

Jigglypuff elää mielellään mielikuvitusmaailmassaan, omien unelmiensa keskellä. Hän suhtautuu positiivisesti asiaan kuin asiaan ja häneen päteekin sanonta; "Katsella maailmaa vaaleanpunaisten silmälasien läpi". Hän on luonteeltaan erittäin herkkä ja sympaattinen, sekä usein hauska seuralainen jonka on helppo hankkia ystäviä. Jigglypuff kuuntelee ystäviensä murheita ja auttaa parhaansa mukaan.
Valitettavasti Jigglypuff on myös erittäin häilyväinen luonteeltaan, jolloin kaikki ystävyyssuhteet eivät välttämättä kestä kovinkaan pitkään.

Jigglypuff ei kaipaa juurikaan haasteita, mutta hän on erittäin musikaalinen ja taiteellinen. Kaikenlainen musiikkiin tai tanssiin liittyvä on Jigglypuffille nautinto, rutiinit puolestaan kauhistus. Arkipäivän vaatimukset saattavat olla liikaa Jigglypuffille ja siksi hän mielellään laistaa joistakin tylsistä velvollisuuksista.

Jigglypuff viettää usein aikaa omiin haaveisiinsa vaipuneena ja on todellinen päiväunelmoija. Hän lukee mielellään kaukaisista seikkailuista ja haaveilee itsekin osallistuvansa niihin. Unelmointi on Jigglypuffin päivätyö ja siksi hän saattaakin vaikuttaa erittäin laiskalta ystäviensä silmissä.

PLANEETAT: Jupiter ja Neptunus
ONNENPÄIVÄ: Torstai
VÄRIT: Malva ja vedenvihreä
KIVI: Ametisti ja smaragdi
KUKAT JA PUUT: Lumme, lootus ja paju
ONNENNUMEROT: 3 & 7
HYVÄÄ: Herkkä, kekseliäs, hienostunut, uhrautuva.
HUONOA: Ylitunteellinen, todellisuutta pakeneva, yliherkkä.


Aika osuva ? :D Lol oon pokemon <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.