IRC-Galleria

Uusinta.Torstai 15.10.2009 05:34

1. Listaa asioita 15 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne

1. Olen pettynyt! Niin pettynyt etten edes tiedä mitä sanoa. En halua kuulla selittelyäsi siitä kuinka ajattelet ja ymmärrät. En tahdo nähdä sinua ollenkaan.

2. En ymmärrä sua ja sun päätöksiä. Susta huomaa, että teit omasta mielestäs virheen ja tiedät sen itsekkin. Mikset muuta asioita niin kuin ne olis paremmin? En ymmärrä valehteluasi itelles ja mulle. Ihan ku en tuntis sua. Et puhu mulle mitään, et saatana sano mulle hei ja oot niinkö ei oltais koskaan tunnettukkaan. Ja jos olit tosissasi sanoessasi mulle niin, nii haista vittu sit!

3. Annan ehkä isälles anteeksi. Tai tulen toisiin ajatuksiin. En tiedä.

4. Olet omapäisin ihminen kenet tunnen. Et kuuntele kun sulle puhutaan järkeä ja se aina satuttaa sua. Teet just niin ko ite haluat ja kuuntelematta muita. -.- Voi jeesus, joskus tekis mieli hakata sun päätä seinää sun puolesta ko oot niin jästipää.

5. En todellakaan käsitä sun motiiveja. Mitä helvettiä sä teet oikeen? Tossa ei nyt saatana oo mitään järkee!

6. Käsitä että nyt eletään sitä nuoruutta jota eletään vaan kerran. Onko pakko sitoutua niin ''vakavasti'' noin aikasessa vaiheessa mitä sä? Se on mun mielestä ihan älyttömän typerää! En tuu sanoon sitä koskaa sulle mutta ehkä parempi niin. Ja ehkä teidän olis parempi erota.

7. En saa susta mitään selvää kuvaa ihmisenä. En tiedä ootko sä feikki vai ihan aito tyyppi ja persoona. Sun teot ja sanomiset ei oikeen mee yhteen jostain ihmeellisestä syystä. Haluaisitko sä olla jotain vai ootko sä oma ittes? Ei susta tiiä että tarkotatko sä sitä mitä sanot. Voi jumalauta.

8. Voi saatana että joskus ottaa päästä. Sä vaan juot ja juot käsittämättä mitä se tekee sulle. Tai ehkä käsität muttet välitä. En tiiä, saatana en osaa oikee sanookkaan mitään. Musta vaan hukkaat tän välillä ei niin ihanan elämän kaikkeen tohon paskaan.

9. Mitä helvettiä sä jätkä teet! Sulla on ihana tyttöystävä mutta tunnut silti kaipailevan vieraisiin. Voi jeesus. Tekis mieli vetää sua turpaan.

10. En kehtaa enkä halua kysyä mitä helvettiä mein välillä nyt oikeen on. Ja oikeastaan tiiän etten välitä tietää. Ja se ärsyttää. Tai ennemminkin se etten itse tiedä mitä tunnen sua kohtaan.

11. Musta tuntuu ettet sä välitä kenestäkään. Mikä on musta tosi inhottavaa.

12. Jos saat edes jonku näkösen tilaisuuden, mikset käytä sitä hyväkses vaan arkailet ja jäät kattomaan vierestä ko joku muu käyttää sen. Eihän siinä nyt oo perkele mitään järkee. -.-

13. Ymmärrä että sun elämä ois paljo parempaa ilman sitä tiettyä ihmistä jolla nyt on aika iso rooli sun elämässä. Se hallitsee sun elämää oman päänsä mukaan ja saatana että ärsyttää kattoo vierestä sitä.

14. Inhoan nauruasi. Ja sitä että kun innostut, innostut niin ettet pysty enää rauhoittua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.