IRC-Galleria

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.
__________________________________________________

1. oon hieman sekasin, en tiiä mitä tää on, pakkomielle? ystävyys? häh? tiiän vaa että tekisin mitä tahansa sun vuoksi, jos vain pyydät. oot ihminen joka on vaikuttanu kaikistä eniten minuun ja kaikkeen mitä teen..

2. aina löytyy puhuttavaa, oot ehkä maailman rakastettavin ihminen, rakastat kaikkia ja kaikki rakastaa sua.:D <3 mulla on jotenki sellane tuntnuma että sä vielä pelastat monta ihmistä.

3. en tiiä mite mä sua aattelin jo tässä kohtaa, kai se sopi jotenki tähä välii. mutta niin, en tiiä miks mutta mua vaivaa että millanen nykyää oot. tai siis ko ihmiset muuttuu, nii miten sä oot muuttunu?

4. oikeasti maailman ihanin immeinen, rakastanrakastan ja voi höps ko oot söps<33 joo kaikkihan tästä voi päätellä kenestä jo puhun =)))<33333

5. mua vaivaa, tahon tuntea sut paremmi, mutta meillä on kyllä aikaa :)

6. oot mulle ku pikkusisko jota en tuu koskaa saamaa, vaikka et taija uskoa nii mää tahtoisin viettää sun kans enemmä aikaa, oot yhellä sanalla kuvaten, uskomaton, sitä sä oot :)) pakonomainen tarve huolehtia aina sinusta :'S

7. mitenköhä mä oisin selvinny hengissä ilman sua? jaa-a ei voi tietää.. kuinkaha monta kertaa oot pelastanu mut? ei voi tietää.. sulle voi _oikeasti_ puhua mistä tahansa! ihailen sun ideologia ja kaikkea mitä sinussa on. jos sä et saavuta elämässäs suuria nii ihmettelen suuresti!

8. sinusta ei oikee ota selvää, vaikka nyt ollaaki muutama vuos tunnettu. tai siis, oot tosi avoin ihminen, tavallaa. mutta sitte sä oikee "säkenöit" sellasta salaperäisyyttä. mutta en ehkä silti taho tutustua sen paremmi ko tähänkää mennessä.

9. miten sen sanois? arvostan sinussa niin monia asioita ja silti, silti en osaa näyttää mitä tunnen. tiesitkös, sä oot kerran pelastanu mut, olit ja oot edellee mulle tärkee. mutta minne se aika katoaa? on se kauheaa..

10. oot ihana :DDD just sellanen sellanen sellanen jännä. ehottomasti yks mun parhaista ystävistä, mutta minne se aika katoaakaa? niin se vaa menee eikä meille jää paljoa ees aikaa. :S

11. minne tää meijän ystävyys on kadonnu? ollaako me molemmat muututtu nii paljo, vai mitä häh? oonko satuttanu sua, mikset puhu mulle... oliko meijän ystävyys niin hataralla pohjalla sittenki? en enää tiiä mitä sulle kuuluu tai mitä teet, ihmetyttää tämä tälläinen...

12. poika joka osaa kuunnella, puhua ja ymmärtää ansaitsee kyllä kymmenen pistettä ja papukaija merkin. voisin oikeastaa kutsua sua ystäväksi, ei kukaa muu poika saa mua puhumaa sillee niiku sie! mikäköhä siinä on. jaa-a. on se jännä :)

13. oot outo. oikeesti. et pahassa mielesä, mutta en tiiä, teennäinen? tai sitte vaa liian aito ja hyvä näin surkealle ihmiselle ko minä. en tiiä. häkellyn helposti sun seurassa, vaikket nää sitä, ko sanoit sillo että oon itsevarma. ja paskat. sulla on huono ihmistuntemus, sä et oikeestaa huomaa niin mitää mitä sun ympärillä tapahtuu.

14. tahtosin pelastaa sut, jos voisin ja jos tahtoisit. mun aika ei riitä tähän projektiin, mutta toivon oikeasti että löydät vielä jonku tytön joka rakastaa sua sydämensä pohjasta...

15. ollaa tutustuttu aika vasta, tai siis oon tienny sut koko pienen elämäni mutta nyt vasta sillee lähemmin hieman enemmäasd. mut en tiiä tahonko enempää, mulla ei oo aikaa, en pysty ees huolehtii mun nykysistä ystävistä kunnolla... mutta mä huomaan, sun sisälläs on paljo asioita mitkä pidät omana tietona, onko se hyvä? ei voi tietää.

16. oltii joskus hyviä ystäviä, heitettii paskaa läppää ja höpötethiin taivaat ja maat viime kesänä. mutta sitte sä pelotit mut pois... mutta ehkä taas välit paranee näin kesää kohden? tai sitten ei...

17. olit mun isosisko, tai siis rakastan sua niiku isosiskoa. oot kyllä yhäedellee ko isosisko. mutta nähää ehkä kerran vuodessa, ei hyvä ei..

18. säki oot sellane että oon monesti miettiny mutä sulle kuuluu, ko oltii joskus nii läheisiä. tahtosin kans pyytää anteeks ko tein sulle niin ilkeesti, se oli iha kauhean ilkeästi tehty sulle, herkkä kohta... jos antasit mulle mahollisuuden, en tekis sitä, en varmasti!!

19. mikä ihmeen huoli mulla on susta?? ei me olla mitenkää erityisen läheisiä, mutta mua pelottaa että miten käy jos kukaa ei yritä sun lähelle ja kysellä kuulumisia? okei alan tajuta jo mikä mun ongelma on..

20. toivon että sä pystyt siihen mihin mä en.. oot parempi ystävä, tiiän sen. teekki hommas hyvin ko sen kerta multa veitkin...!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.