IRC-Galleria

Something-Wild

Something-Wild

Kaipaus on suuri, mutta sydän kovin pieni ♥

[Ei aihetta]Torstai 12.11.2009 21:31

• Listaa asioita, joita haluat sanoa, viidelletoista eri ihmiselle.
• Älä paljasta heitä.
• Voitte kommentoida ja arvailla, muttet saa paljastaa heitä.

1. Oot yks tärkeimmistä ketä mulla on ja sä tiedätkin sen. Ollaan tunnettu sikiöistä asti toisemme ja mikään ei oo meitä erottanu. Tiedän et sulle voin puhuu mistä vaan ja ihan koska vaan. Rakastan sua tyttö<3
2. Oot ihan superhuippu tyyppi! En vois kuvitella minkälaista olis ilman sua :D Aina lentää läppä ja jauhetaan paskaa. Oot tärkeä takamehtien mekatähti ;)
3. En tiä mitä me ollaan ees enää.. Ollaanko me kavereita vai tuttuja vaan.. En tiä mitä ajattelen susta enään. Oltiin joskus niin hyviä ystävii ja nyt kaikki kaatu yhteen pieneen asiaan.
4. Monta vuotta ollaan tunnettu ja mikään ei oo mikskään muuttunu! On hienoo muistella sun kans kaikkii vanhoja kehittäviä keskusteluja mitä meillä on ollu :) Sekään ei kylmettäny meijän välejä vaik asuit vuoden verran maapallon toisella puolella.
5. En ees tiedä kuinka kauan ollaan tunnettu :D Mut aikas kauan.. Meilläkin on näitä tosi kehittäviä juttuja ollu.. Yritin parantaa sun kuumetta laastarilla joskus:
) Mut oon tärkee ja sä tiedät sen<3
6. Jotenkin vaan randomisti alettiin tutustuun joskus pari vuotta sit ja sinä aikana ollaan opittu tunteen toisiamme todella hyvin. Sit nyt vähä aika sit meijän välit lämpes lisää ja se tuntuu aivan supermahtavalta. Tätä tunnetta en pysty selittää, mut ei mun tarviikkaan, koska sä tiedät<3 OOT RAKAS<3
7. Kuvittelin susta aivan liikaa.. Ootkin vaan itsekäs paskiainen.
8. Joskus sain sellasen kuvan et oltas oltu hyviäkin ystävii, mut se et mitä oon kuullu nyt susta niin se on muuttanu mun käsityksen aivan kokonaan. Sun kaa on joskus kiva jutella, mut siin se taitaa kaikki ollakkin.
9. Oot vaan yks paskanjauhaja, jota vaan vituttaa olla paskempi.
10. Toivon et saisin anteeks sen mitä tein. En vaan osaa pytää anteeks sitä sulta.. Toivon et oltas yhtä läheisii kun ollaan aina oltu.
11. Oot paras "pikkuveli" :D Ollaan kans tunnettu ihan sikiöstä ja oot ihan ykkös äijä :D Kaikki ne juhannukset, uudet vuodet, vaput sun muut kissanristiäiset mitkä ollaan yhes vietetty on ollu maailman parhaita<3
12. Kasvasit aikuiseks.. Oikeesti. Oot yks vitun teini lisää täällä maapallon päällä -.-
13. En tiä oikeesti kuka oot enää.
14. Joskus monta monta vuotta sit oltiin hyviäkin kavereita.. Nyt ei oikeestaan ees puhuta toisillemme.
15. Oot yks pikku paskiainen joka kuvittelee olevansa jotain mitä ei oo :D Eikä tuu koskaan oleenkaan :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.