IRC-Galleria

Sorrow_Girl

Sorrow_Girl

Liikaa tyhjäpäit, liian vähän todellisia ihmisiä. Tämä on totuus eikä ole mun ongelma, jos se kirpasee, etkä totuutta kestä.

I'm not o-kay jatko..Sunnuntai 04.04.2010 16:45

Kun olin syönyt, nousin pöydästä.
Tiskaisin myöhemmin, nyt olisi aika lähteä hakemaa laukku ja matkata koululle iltalukioon.
Mari tarkkaili minua, tiesin sen.
Ja hänkin varmasti tajusi minun huomanneen hänen tarkkailun.
Mikä häntä nyt vaivasi?
Huitaisin hiussuortuvan korvani taakse ja lähdin yläkertaan huoneeseeni. En jaksaisi nyt pohdiskella tuollaisia asioita.

Matkalla koululle pyörälläni, niskassani kihelmöi.
Joku tarkkaili minua, ja se ei todellakaan ollut siskoni.
Vilkaisin vaivihkaa olkani ylitse, kuin tarkistaakseni tuleeko autoja.
Huomasin lähibaarin nurkalla porukan tupakalla ja itseäni vähä lähempänä olevan puiston penkillä pariskunnan.
Silmiini ei osunut muuta sillä hetkellä.
Mutta silti tunne säilyi. Olin tarkkailun kohteena. Mutta miksi, ja kuka? Yhtäkkiä tunsin pienoista huimausta. Minun oli pakko pysähtyä ennen, kuin kaatuisin pyörälläni. Haukoin hetken aikaa happea. Kuulin takaani askelia, käännyin varoen katsomaan.
En kerinnyt näkemään mitään, en sanomaan mitää, kun kaikki yhtäkkiä pimeni.

Mirandaa vaivaa takuulla jokin. Hän ei ole oma itsensä, ei missään tapauksessa. Hänestä huomaa kilometrien päähän, että jokin on vialla. Miranda ei ole nyt oma itsensä laisinkaan. Lähti jopa liiankin ajoissa koululleen, iltalukioon. Itsekki voisin kyllä kohta tästä lähteä liikenteeseen. Mikael varmaan jo odottelisi minua.
Kirjoitin pienen kirjeen, tavoistani poiketen Mirandalle. Hän lukisi sen, kun tulisi koulusta. Huomenna meidän on keskustelta, aivan niin kuin ennen vanhaan. Tämä todellaki häiritsee minua todella paljon. Vaikka olemme erillaisia, emmekä ole käyttäytyneet viime aikoina kovin sisarellisesti toisiamme kohtaan. Silti Miranda on aina minulle hyvin rakas, rakas kaksoissisareni. Ja nyt todellakin tiedän, että kaikki ei ole hyvin. Johtuuko se Mikaelista, vai onko jokin menneisyydestä taas vaivaamassa. Jos niin on, vuoden psykologilla käyminen ei auttanut. Jos Miranda alkaa taas vajoamaan menneisyyteen, etsin Danielin käsiini ja tapan hänet. Hän satutti liikaa siskoani aikoinaan, hänellä ei ole oikeuksia satuttaa häntä vielä tuhansien kilsojen päästä muistoissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.