IRC-Galleria

Sorrow_Girl

Sorrow_Girl

Liikaa tyhjäpäit, liian vähän todellisia ihmisiä. Tämä on totuus eikä ole mun ongelma, jos se kirpasee, etkä totuutta kestä.

inspiraatio iski. jotenka jatkuu.Maanantai 05.04.2010 15:16

-Mari-
Juoksin pitkin katuja takki roukkuen. Kuljin niitä teitä, joita tiesin Mirandan käyttävän koulumatkalla. Mutta en nähnyt ketään missään. Oli vielä yksi reitti, pitempi matka. Miranda käytti sitä, kun halusi pohtia asioita tai lukea kirjaa samalla, kun kulki lukiotunneille. Lähdin kiirehtimään sinne päin. Puisto oli tyhjillään ja lähibaarin luonakaan ei näkynyt ketään. Aloin hengästymään ja hiljensin tahtiani. Istahdin puiston penkille ja haukoin henkeäni. Pakko välttää paniikkia ja pysyä rauhallisena. Olin juossut jo kolme reittiä läpi, eikä vieläkään jälkeäkään Mirandasta. Tämä ei ole hänen tapaistaan, mutta poliisit ei tekisi vielä mitään. Ellei henkilöstä kuulu pihaustakaan kolmee päivään, ni sitte saattaaisi jotakin tapahtua. Pyyhin kyyneleet pois, jotka olivat huomaamatta alkaneet valumaa silmä kulmastani.
Yhtäkkiä näin silmäkulmassani väläyksen. Pyörä! Mirandan pyörä! Joku oli tunkenut sitä puiston kukkapensaaseen.
Ei herran jumalata. Mirandalle on täytynyt sattua jotain. Nyt minä soitan poliiseille. Ja heidän on pakko kuunnella.

-Miranda-
Istuin sängyn laidalla. Talo oli Danielin. Olin siitä nyt entistäkin varmempi. Mutta miksi olin täällä, ja kuka minut tänne toi? Kauaan en kerinnyt pohtimaan, kun kuulin ääniä käytävästä. Joku oli tulossa tänne. Pidätin hengitystä. Mitä teen? Ehkä minun ei pitäisi olla vielä tajuissani edes. Päätin kaivautua peiton alle ja olla liikkumatta.
Kuulin, että joku avasi makuuhuoneen oven ja kurkisti sisään. Olin aivan liikkumatta ja melkein hengittämättäkin. Koetin pysyä rauhallisena, kun kuulin askeleitten tulevan sänkyä kohti. Parhaani koetin. Pidin hengitystä tasaisena.
Yhtäkkiä peitto repäistiin yltäni ja hätkähdin. Nostin katseeni ylemmäksi ja mieleni teki jälleen huutaa.
Ei tämä voinut olla mahdollista. Päässäni ajatukset alkoivat risteillä.
Ei, ei, ei, ei.. Tämä on vain unta, tämä on unta!

-'Turhaa päätäsi vaivaat. Tämä on aivan yhtä todellista kuin se, että olemme Danielin asunnossa kultaseni. Miten on aamusi sujunut?'

Nostin katseeni Mikaeli kohti ja tuijotin hetken aikaa. Sitten vain painoin pääni polviin ja hoin päässäni mantraa. Tämä ei ole totta, tämä ei voi olla totta. Tämä on painajaista, ja kohta olen jälleen kotona. Marin poikaystävä ei ole täällä, ja me emme ole Danielin asunnossa.
-'Miranda, rakas. Katso minuun. Tiedän tämän järkyttävän, mutta sinä olet täällä, minä olen täällä. Tämä on Danielin asunto ja tämä on yhtä todellista, kuin se, että sinä olet saanut Danielin lapsen. Luovuit hänestä ja tuhosit Danielin haaveet samalla.'
Hätkähdin ja tuijotin jälleen kohti Mikaelia.
-'Mi.. Mitä.. Mitä sinä oikein puhut? Mistä tunnet Danielin? Ja miten sinä tiedät lapsesta!'
-'Daniel kertoi minulle. Kun tuli käymään kotona. Hän oli aivan murtunut ja kaipasi sinua sekä lastaan. Miksi luovuit pojasta?'
-'Enhän.. Enhän.. Mutta, Daniel. Pojalla on parempi olla nyt. Hänellä on hyvät ottovanhemmat. En voinut muuta! En minä voinut huolehtia Juniorista yksin. En olisi jaksanut, kestänyt sitä kaikkea yksin.'

Oli hetken hiljaista, ja Mikael mulkoili minua. Mitä hänkään mistään mitään tiesi. En olisi selitysvelvollinen hänelle.
-'Ethän sinä olisi joutunut hoitamaan yksin. Olihan sinulla Daniel.'
Olin vastaamassa, mutta suljin suuni. En jaksaisi tätä nyt. Minun oli ajateltava asioita. Vedin peiton korviini ja suljin silmäni..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.