IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -

En kommentoi.Sunnuntai 18.11.2007 18:56

Lösyin itseni viikonloppuna taas Oravista(oikeasti rakastan sitä paikkaa)! Tällä kertaa karaokea Ruukinrannassa piti Tupu. Jasmin-niminen n.40-vuotias maahanmuuttaja mama Venäjältä,lauloi Anssi Kelan Millaa kun astelin ovista sisään noin klo 21.00. Tässä kohtaa tiesin ettei ilta tule päättymään hyvin. Muutaman siiderin ja keskimäärin neljän(eli noin kymmenen) fisun jälkeen hihittelin yhä samaiselle Jasminille,joka nyt keräsi Sampopankin possulippaseen kolehtia laulamistaan kappaleista. En antanut rahaa,sillä laulu oli hirveää. Jasmin myöskin lauloi lattialla selällään AIVAN lettu levällään.Siitä olisi saattanut herua ehkä viisikin sentinpoikasta,mutta harmi,ettei minulla ollut kolikoita. Linda yritti kyllä epätoivoisesti työntää pankkipossuun visaelectroniaan,mutta kun kortti ei käy,niin silloin se vaan ei käy!

Ilta päättyi kauniisti siihen,että Janne nukahti pöydän ääreen ja minä kävin halailemassa invavessan pönttöä innokkaasti,ja heitin sinne Millan tekemät hapanimeläkanat. Siinä vaiheessa huokaisin,että taas meni hyvät ruuat hukkaan.Se harmittaa aina kaikkein eniten.
Noustessani pystyyn parin tunnin päästä,törmäsin oveen ja juutuin kahvaan kiinni. Myös kävelytyylini oli jostain syystä holtitonta.

En kuitenkaan valita,sillä meno oli mahtavaa!Jokainen tuli myös myllytetyksi,onneksi tämä meni minulta ohi,sillä sammuin pakuun. Ensi viikonloppuna uudestaan :))))))))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.