IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 08.05.2009 21:46

Bussijuttuja vol2

Ei hitto. Tänään samaan bussiin eksyi kanssani jo aiemmin matkustaneet kaksi teiniä. Laitosteini puuttui :D
Nyt tällä suhdekriisihemmolla oli meneillään oikea suhdekriisi. Pöpötti puhelimeen seurustelukumppaninsa kanssa :P Kuulosti lähinnä tältä:
"Hei beibi, kuka sulle sano, et oisin muka pettäny sua??! Beibi, mä en koskaan pettäis sua. Mun sydän kuuluu sulle! Siis joo tottakai mä vilkuilen siis silleen muita muijii, mut en ikin pettäis sua! Siis joo kyl se Vilma fyysisesti on tosi kuuma, ja kiihottava, mut beibi, kun sä ilmestyit kuvioihin, niin mun sydän lähti sun perään ja sit kroppa kanssa! Beibi hei, kyl sä mut tunnet, en koskaan pettäis sua. En mä oo nuoleskellu ketään! Meijän jutun aikana korkeintaan antanu pusun jollekki poskelle! Hei hani, älä viitti, en koskaan loukkais sua! Mut beibi, mun täytyy nyt lopettaa, mut soitan sulle n. 20minan päästä!"

Sit alko pöpöttää kaverilleen mitä puhelun aikana sanottiin puolin ja toisin. Sit se toinen kysy et onks se pettäny sit sitä. Noh "No siis kyl mul yhen kaa oli, mut me mentiin niille eikä siel ollu ketään joka ois voinu nähä ja kertoo. Ainii, mut me kyl kismailtiin ihan sikana stadikalla, et onkohan joku sielt tsiigannu." Ymsyms yms. Teki kyl mieli sen puhelun aikana lainata pojan puhelinta ja kertoo ko. pojan tyttöystävälle, että lähes joka bussimatka kuulen kertomuksia miten sen poikaystävä pettää sitä :D Teki niiiiiin mieli, mutten kehdannut :P Ois pitäny ees huutaa, tosin se ois ollu noloa :'DD

Mut siis, mun ei taaskaan tarttennu kuunnella sitä, vaan taas sen puhelun kuuli varmasti koko bussi. En tajuu mikä siin on. Vaikuttaakohan ulkomaalaistausta äänen volyymitasoon?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.