IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jooh.. mikään ei nyt luonnistu... sähköposti ei suostu liitteitä höskäämään (en saa esitelmää huomiseksi kouluun), kuviksen esitelmäni meni häviämään, kokeisiin pitäisi lukea, ruotsin koe tehdä, hakupaperit täyttää.. niin paljon tekemistä, muttei vaan jaksa... Kauhea ahdistus ja masennus taas vaan.. tuntuu, ettei mikään onnistu, mitään ei saa tehtyä ja kaikki kaatuu päälle..

Ei vaan jaksaisi.. Voisin ilomielin lopettaa koulun, ihan saman tien.. Siitä ei tosin seuraisi mitään hyvää.. Lisää paskaa elämää vaan :/ Huudan ahdistuksestani ja pahasta olostani taas ihan viattomille ihmisille.. Saan heidätkin huonolle tuulelle ja vielä joku päivä joku ei jaksa.. Ja kappas.. omalla käytökselläni taas aiheutan lisää paskaa omaan elämääni..Hienoa, osaan..

Ai miksikö en tee asialle mitään...? Yksinkertaista. En jaksa. Olen väsynyt kaikkeen, elämään, kouluun.. Kaikkeen.. Kaikki vaan tuntuu aina menevän huonosti, vaikka kuinka kovasti yrittäisin. Sitä ei oikeasti jaksa. Ei vaan jaksa.. Ei ole kivaa yrittää kerta toisensa jälkeen ja joka kerta, joka ainoa kerta joutua pettymään ja joutumaan tilanteeseen kun yrittämä asia vain kaatuu niskaan eikä onnistu. Se ei ole kivaa. Itsetuntokin vain heikkenee kun ei koskaan onnistu missään. Se masentaa, oikeasti. Ei vain jaksa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.