IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"Ruokaohjeita" ja sellast hubaaPerjantai 27.01.2006 23:01

Anteeksi kovasti.. Olen pahapahapaha ihminen! en ole kirjoittanut tänne moneen aikaan :o Hyi minua, tuhmatuhma netta! No mut vähän pitää armoa antaa kun olen "innoissani" kokeisiin lukenut.. Nyt on luettu, hissa n. 200 s. terveystieto n. 200 s. ja psyka n. 150 s. Joo niu sivut ei oo ihan tarkkoja, mut pyöristettynä hei jou.. Viel pitäs hissa yrittää toiseen kertaan lukea ja sit tietty ennen kokeita kertailla noi muut (silleen et muistan jotain) ja huomen ja ylihuomen pitää kattella vähän äikkästä..

Sitten huomenissa myös kanpaaja, myst tylee nätti ^^ No hei määääään, ei todellakaan :P Must ei saa nättii tekemälläkään.. Eikä fiksuukaan :P Mut se ei ollu olennaista.. Tota ajattelin sellasta, että vähän yli olkapäitten leikkaisin hiukket.. sit silleen eestä lyhyemmiks ko takaa ja sit viel kerroksittain ja hämyy ohennusta, niin sais kivasti sitten pöwwöön eikä tulis sellast hassuu pörröpallotukkaa xD Ja sit pitää alkaa suoristelee hiuksia, silleen et niissä ei ois noita karmeita lainekakkoja.. Sitten pitäisiöö.. tehdä loput psykan tiivistelmät ja tehä se fuckin paavo nurmi patsaspönttöesitelmä loppuun >.< ainii ja sit pitäs ettii joku sopivan hyvä kuva mansonista kuvistyöhön ja mitäköhän muuta viellä.. hmmmmmm..... nakkisoosia päässäni pyörii.. kivaa ^^
Oikein hupaisaa haluatko sinäkin?

No minulla on siihen ohje!
Toimi näin:
Lue viikossa yli 500 sivua jotain koulujuttuja mistä et tajua herranpieruakaan ja sitten yritä muistaa kaikki lukemasi ja yritä olla tuskailematta kun et muistakkaan!

Toimii! Testattu erittäin epätoiminnallisella ihmisruumiilla :)

Nakkisoosia vaan (*eisiiskeksimitäänjärkevääselitettävää*) joten moi <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.