IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tahdon rahaa ja osaamista!Perjantai 10.02.2006 23:49

Tahdon rahaa, koska sillä saisi vaatteita, joita oikeasti tarvitsisin.. Ja Jonin ninppar&ystävänpäivälahjan voisin ostaa ajoissa.. Iirikselle ja lauralle joululahjarahat paitoihin, meikkivä, levyjä, sinkkuja (lasketaanko nää samaks?), rahalla sais kauneuttakin voisin mennä leikkaukseen ja tehdä itsestäni siedettävän näköisen, rahalla saisi myös kaikkea kivaa tavaraa.. Miksi kaiken pitää maksaa? Pääsisi rahalla ulkomaillekkin löhöömään rannalle, ottamaan arskaa, uimaan jam kiertelemään kaikkija kivoja nähtävyyksiä, mutta ei. Ei minulla ole sellaiseen rahaa :/

Tahdon myös, että saisin osaamisen taidon.. Että osaisin piirtää, juu sitä tahdon. Tykkään niin kovasti piirtää, mutta en osaa. Rupeaa kamalasti aina ahistamaan, kun mielessä miettiin kuinka kivan piirtää ja piirtäessä huomaa, että siitä alkaa muodostua kamala tuherrus vain.. Sitten tahdon paremman muistin, sitten erään jutun myös tahtoisin osata, mutten osaa (en mainitse sitä nyt tässä se on salaisuus, Joni tietää sen.. okei en sano siitä sen enempää) sitten tahtoisin osata olla päättäväinen ja tyytyväinen itseeni..

Toisikohan joulupukki nämä minulle ensi jouluna vai pitääkö toivoa näitä pääsiäismunasta? Nooh.. Jos varmuudeksi toivon molemmilta.. Olisi myös kiva osata lentää..

Nyt lentäisin johonkin 3h päässä lapista olevaan paikkaan missä Joni nyt istuu linja-autossa.. Sinne lentäisin. Apua. Läsähtäisin kumminkin sen linja-auton tuulilasiin :S Noh.. Mut sinne kumminkin, henkeni uhalla Jonin luo! Sitten aina kun olisi liian kovasti ja paljon ikävä, niin voisin aina lentää Jonin kainaloon <3 Siivet olisivat kyllä kivat.

Hitsit kun on ikävä :'(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.