IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ensinnäkin.
Olin bussissa matkalla leppävaaraan, josta sitten oisin jatkanut koululle. No samaan bussiin istui tyttö kera hänen pikkuveljensä. He olivat olevinaan jotain räppäreitä (sssooori. kaikki räbittäjat mua vaan hihityttää ku ne kulkee mielettömät kaavut (hupparit) ja teltat (housut) päällä). No tää tyttö sitten selitti sille veljelleen, mimmonen on tosiräppäri. Pitää istuu takapenkillä. Ei saa kulkee coolisti kädet taskuissa. Pitää olle housut mahd. ylhäällä, ettei perse näy ja tietenkin se polviin asti oleva huppari edessä. Sitten pitää kulkee hengaavasti ja pitää puhuu räbbiksesti. Voi että mua nauratti. Meinasin tytöltä kysyä, että pitääkö olla jossain muotissa elänyt, että voi olla räppäri. Antais sen pienen veljensäkkin elää alkuelämänsä "normaalina" ja sitten hypätä johonkin muottiin. Sehä voi alkaa vaik gootiks. No, mut tyttöä lainaten "tää on räppärin elämää"!

Nojoo. Sitten pompin bussista ulos ja menin tien toiselle puolelle. Kappas vaan. Mitäs sieltä löytyykää. Oisko vaikka kolme poikaa sidujensa/lonkkujensa kanssa hengaamassa. No ei siinä muuten mitää ollu, mutku nää jäbät oli korkeintaan viidennellä luokalla. Kyl vähä silmät levis ku nää pojat joilla ei oo kiveksetkää viel laskeutunu, ni vetää alkomahoolia. Meinasin poikia mennä valistamaan ja takavarikoimaan juomat pois. Tsot tsot. Ei niin nuorena vielä pliis. Elkää tuhotko aivosolujanne, ku tarviitte niit myöhemmin. Ja viel maanantaina ryyppäämässä. Kaiken huippu.

No sit kävin koulussa chillaa ja näin tulin pois ja sillee.
No sit tapahtu jotain järkevää. Köyhdyin 34 e. Mutta kaikki meni hyvään tarkoitukseen!!
No siis, ihan kaikille tiedoks et ostin kaksi lippua The 69 Eyesin 17.10 Nosturissa pidettävälle keikalle ja vielä k-18 puolelle. Kiitän ja kuittaan. Koht mennään Jennuli!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.