IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Vilho disagree, mut kumminki 8½ :DKeskiviikko 28.11.2007 02:03

"Miksi yleensä naisilla on käsitys, että parisuhteessa heidän elämänsä riippuu miehestä? Kun suhde loppuu, nainen usein on lohduton ja ajattelee menettäneensä otteen elämästään. Samaa saattaa jatkua jopa vuosia riippuen siitä, kuinka vakava suhde oli. Nainen ei saata uskoa elämän jatkuvan ilman toista, jonka kanssa oli tottunut olemaan.
Tietysti miestyyppejä on erilaisia siinä missä naisiakin, mutta nainen useammin näyttää ottavan asiat dramaattisemmin kuin mies. Asioiden kohtaaminen eri ihmisten mielissä siis todellakin on erilainen!
Mieskin saattaa olla yhtä järkyttynyt ja surullinen kuin nainen, mutta se ilmenee eritavalla. Miehen ns. tunteettomuus saattaa johtua kotikasvatuksesta tai vanhasta miesten retostelusta, jonka mukaan miehet eivät edes itke. (<- Tässä kohtaa opettaja kirjoitti: Miksi pitäisi?) Tämä saattaa olla osasyynä miehen vaisuuteen, jos nainen sanoo jotain koskettavaa. Miksi miehen pitäisi tukahduttaa tunteensa? Onko miehestä väärää tuntea jotakin?
Tapa retostella tekemisillään, kuten kuinka monta olutta saa juotua tietyn ajan sisällä tai jopa kuinka monen naisen kanssa on ollut, ovat vain miesten tapa kerätä huomiota ja kilpailla. Ajatella, että ihmiset, niin miehet kuin naisetkin, kilpailevat jopa seksuaalisesta aktiiviudestaan.
Seksi ja seksuaalisuus on kuulunut ihmisen luontoon jo aikojen alusta asti. Silti siitä tuli jossain vaiheessa niin arkaluontoinen asia, ettei siitä sopinut puhua ja se liitettiin ns. alamaailmaan, missä synti oli sallittua. Joskus kouluissakaan ei ollut mitään seksivalistusta tarjolla, mikä on minun mielestäni väärin ihmistä ja hänen kehoaan kohtaan, koska hyvin pitkälti keho hallitsee ihmisen mieltä ja ajatuksia.
Nykyään "sopivasti seksikkäitä" kuvia näkyy melkein missä tahansa, mihin menet, ja juorulehtien otsikot ovat täynnä "kuka petti ketä" sepustuksia. Mielestäni on hyvä asia, että seksistä puhutaan enemmän, mutta mielellään hyvän maun rajoissa sekin. (<- Tässä kohtaa opettaja kirjoitti: Mitä?!)Se on osa meitä kaikkia, miehiä ja naisia.
Entä jos parisuhteessa paha olo ei liitykään siihen, ettei enää pitäisi toisesta ja on ehkä korjattavissa makuukammarin puolella? Ehkei olekaan vielä aika erota."


Lol x 105 :D
Alku liitty loppuun ei mitenkään :D Tai loppu liitty alkuun :D Jooentiedäsamase, sain sentään yli kasin :D
Olipahan sentään hauska aihe mistä kirjottaa tai ainaki osa siitä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.