IRC-Galleria

Hihii <3Perjantai 30.11.2007 02:24

Lustra - Scotty doesn't know!

;D
Enhän huutanu, enkä kironnu, enkä liikkunu, enkä meinannu pyörtyy, enkä oksentaa, enkä varsinkaan pitäny montaa taukoo :D

<3Torstai 29.11.2007 00:49

Uusi päivä koittaa :)

Hyvää yötä Jeesus myötä, kiitos tästä päivästä! :)

Oon taas ihan plöö.Keskiviikko 28.11.2007 23:22

Tai siis sillee sekasin.. Jotenki.
Huomenna tatska jeejee :P

Vilho disagree, mut kumminki 8½ :DKeskiviikko 28.11.2007 02:03

"Miksi yleensä naisilla on käsitys, että parisuhteessa heidän elämänsä riippuu miehestä? Kun suhde loppuu, nainen usein on lohduton ja ajattelee menettäneensä otteen elämästään. Samaa saattaa jatkua jopa vuosia riippuen siitä, kuinka vakava suhde oli. Nainen ei saata uskoa elämän jatkuvan ilman toista, jonka kanssa oli tottunut olemaan.
Tietysti miestyyppejä on erilaisia siinä missä naisiakin, mutta nainen useammin näyttää ottavan asiat dramaattisemmin kuin mies. Asioiden kohtaaminen eri ihmisten mielissä siis todellakin on erilainen!
Mieskin saattaa olla yhtä järkyttynyt ja surullinen kuin nainen, mutta se ilmenee eritavalla. Miehen ns. tunteettomuus saattaa johtua kotikasvatuksesta tai vanhasta miesten retostelusta, jonka mukaan miehet eivät edes itke. (<- Tässä kohtaa opettaja kirjoitti: Miksi pitäisi?) Tämä saattaa olla osasyynä miehen vaisuuteen, jos nainen sanoo jotain koskettavaa. Miksi miehen pitäisi tukahduttaa tunteensa? Onko miehestä väärää tuntea jotakin?
Tapa retostella tekemisillään, kuten kuinka monta olutta saa juotua tietyn ajan sisällä tai jopa kuinka monen naisen kanssa on ollut, ovat vain miesten tapa kerätä huomiota ja kilpailla. Ajatella, että ihmiset, niin miehet kuin naisetkin, kilpailevat jopa seksuaalisesta aktiiviudestaan.
Seksi ja seksuaalisuus on kuulunut ihmisen luontoon jo aikojen alusta asti. Silti siitä tuli jossain vaiheessa niin arkaluontoinen asia, ettei siitä sopinut puhua ja se liitettiin ns. alamaailmaan, missä synti oli sallittua. Joskus kouluissakaan ei ollut mitään seksivalistusta tarjolla, mikä on minun mielestäni väärin ihmistä ja hänen kehoaan kohtaan, koska hyvin pitkälti keho hallitsee ihmisen mieltä ja ajatuksia.
Nykyään "sopivasti seksikkäitä" kuvia näkyy melkein missä tahansa, mihin menet, ja juorulehtien otsikot ovat täynnä "kuka petti ketä" sepustuksia. Mielestäni on hyvä asia, että seksistä puhutaan enemmän, mutta mielellään hyvän maun rajoissa sekin. (<- Tässä kohtaa opettaja kirjoitti: Mitä?!)Se on osa meitä kaikkia, miehiä ja naisia.
Entä jos parisuhteessa paha olo ei liitykään siihen, ettei enää pitäisi toisesta ja on ehkä korjattavissa makuukammarin puolella? Ehkei olekaan vielä aika erota."


Lol x 105 :D
Alku liitty loppuun ei mitenkään :D Tai loppu liitty alkuun :D Jooentiedäsamase, sain sentään yli kasin :D
Olipahan sentään hauska aihe mistä kirjottaa tai ainaki osa siitä :D

DJ Zitkus - You're my angel <3Tiistai 27.11.2007 22:29

Puuttuu enää 20 €. Sit on kasassa 200 € :P
(Noooh, tähän piti saada jotain tekstiä :D)

No voi kiesuksen 12 v.!Maanantai 26.11.2007 03:15

Kasvakaa vähän aikaa ja miettikää sitten mitä teette niille angstisille ongelmillenne tai yleensäkin niille pikku vartaloillenne.
Jos huulikoru on puol milliä erikohassa, kun merkattu alue tai vaikka vaan puoliks merkatun alueen kohalta läpi, niin yhyy, sinä et siihen kuole.
Ja jos siulla on tuntohermot, niin ehkäpä se terävä neula vähän nipistää siinä samalla, kun menee sen iholärpäkkeen läpi.
Samoiten siitä lävistyksestäkin tulee verta, kun jos joku vaikka raapasee sinuu käistä ja siihen tulee haava.

Aivojen käyttö sallittua vaikka onkin ala-asteella ja idiootti.

Terv. Ylä-asteelainen valittaja

P.S. Ottakaa ipanat itseenne, ei haittaa yhtään.

Hehehehehehehehehehehe.Sunnuntai 25.11.2007 23:15

Torstaista sunnuntaihin on ollu aika lystiä. :D
Ja jouluki tulossa ja sillee... Siitähän minä tässä iloitsen ja sillee... :DD

Ehhehehehe, tietäisittepä vaan, muttakun ette tiiä ja minuu naurattaa ihan vitusti ja oon vahingonilonen :D <3

Jos tulee ongelma, se ei oo miun ongelma :D

Joo, mut rakastan teitä ja sillee, ihan sama :D

Nii ja joo, Turussa oli lystiä, mut lystiä oli tulla pois kans :D Itteasias lystimpää tulla kerimäkeläisten kanssa pois linkalla kun mennä savonlinnalaisten kanssa. Kälättäjä oli kyllä hirvee, onneks päästiin pois! (Pulkkine tietää) Ainii ja en haluu kuulla pätkääkään lastenohjelmien tunnareita ainakaan kuuteen vuoteen stn. Meinas mennä hermot, ku tultii Turun kaupungilta niitten savonlinnalaisten kanssa. Arght. Muttajoo. Angst, angst. Olen Jumalan virhe. Yhyy.

Oikeesti miulla on ihan helvetin hauskaa naureskella just tällä hetkellä yksinnään kotona omille jutuilleni. Hähää. :D
Aamulla kouluun ja ennen sitä pitäis jaksaa käydä suihkussa tai jotain, ettiä makuupussi, matkahammasharja, yökkärit, matkashamppoo, sukat, tyyny, korvatulpat ja namusia. Voiei. Katotaanko, niin miun reppuun ei mahu mittää muuta ku nuo ja vähän vaihtovaatteita ja jottain hygieniavälineitä :D JA RIPSVÄRI :D
Kaiken lisäks meijjän kouluun tullee joku kuopiolaishommeli esiintymään ja meijjän pitäis roudata koulun kamat saliin ja sit miun pitäis käydä kirjastosta lainaamassa Kalevala ja pyytää Vilholta yks kreikkalainen eepos lainaan vielä :)

Ainii ja pyytää iskältä parikymppiä, että saan vähän jotain ruokaakin :P

...Voi vittu. Huomenna kaks viimistä tuntia matikkaa ja pitää vielä tehä kaks A4 lisämonistetta, mitkä Kupsa miule armollisesti kopioi eilisen matikan tunnin jälkeen :P

Ja melkein kaiken tuon olisin voinut tehdä jo tunteja sitten tai jopa pari päivää sitten.
Miks miun pitää aina kasata kaikki asiat viimetippaan? Nimittäin nyt ollaan ihan tulilinjalla. Jos yks pikkujuttu menee pieleen, niin kaikki rupee menee perseelleen :/

Ja by the way, miulta loppu tupakat, että joku vois olla miulle tosi kiva tänään ja maksaa velat takasin tai heittää tupakan, plöö :P

Vittuku stressaa ja oot niin epäeroottinen :/