IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Jalkapallo on pOpKeskiviikko 22.02.2006 16:16


Jaakko "Sputnik" Peräsin says: (13:00:07)
Mikä se sun lempijoukkue oli?

Heidi The Great says: (13:00:16)
ACMilan

Jaakko "Sputnik" Peräsin says: (13:00:27)
aika lähelle

Heidi The Great says: (13:00:35)
Mitä luulit?

Jaakko "Sputnik" Peräsin says: (13:00:40)
FCMilan

Heidi The Great says: (13:01:01)
;-D

Heidi The Great says: (13:01:05)
Ei vittu;-D

Heidi The Great says: (13:01:18)
Tota ei voi, kuin homo tehdä;-D

Venäjän suurmufti pieksäisi homotTorstai 16.02.2006 13:16

Tämän päivän Metro-lehdestä:

VENÄJÄ. Avoimeen homoseksuaalisuuteen syyllistyvät tai homouttaan korostavat henkilöt tulisi pieksää, vaati Venäjän suurmufti Talgat Tadzhuddin keskiviikkona sanomalehtihaastattelussa.
– Homoilla ei ole oikeuksia. Jos he lähtevät kaduille, heidät tulisi pieksää, Tadzhuddin sanoi.

STT-AFP

Edellämainittu uutinen liittyy Liittyy Gay Prideen. Moskovassa on tarkoitus pitää loppukuussa seksuaalisten vähemmistöjen Gay Pride -marssi. Marssiin yritetään saada kaupunginhallituksen
lupa.

Brokeback revisitedTorstai 16.02.2006 13:01

Kävin eilen Tennispalatsissa katsomassa Brokeback Mountain -leffan toiseen otteeseen, tällä kertaa työkaverini Marjiksen kanssa. Tällä kertaa olin viisaampi ja osasin varautua nenäliinojen kanssa (itseasiassa seuralaiseni ne Nessut osti). Kyllä se on hieno elokuva ja kyyneleet taas virtasi.

Taidan mennä taas ensi viikolla...

Brokeback <3 <3 <3 <3 <3

Ja taas näitäPerjantai 10.02.2006 20:01

Hoh!

No tulipa kiinnostava haaste vastaan!

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta.

Jalassa on H&M:n tummansiniset farkut ja yläkroppaa peittää sininen JC:stä ostettu Guru-merkkinen T-paita. Vasemmassa ranteessa on jotain kumihihnoja.

Kertokoon vaatetuksestaan nyt:

seimi_rekeen
nicke
aanrii-
janitta6x
xerox

Oraakkeli tietääKeskiviikko 08.02.2006 18:32

Ystäväni Tiina tiedusteli nettioraakkelilta muutamia mieltään polttavia kysymyksiä.

Sinä kysyit:
Tykkääkö Jani Tiinasta?

Oraakkeli vastasi:
Hänenlaisensa narsisti nyt ei tykkää kuin peilikuvastaan.

Sinä kysyit:
Tykkääkö Tiina Janista?

Oraakkeli vastasi:
Ellei toi oo rakkautta niin minä olen eunukki.

Sinä kysyit:
Olenko daiju?

Oraakkeli vastasi:
Olet ehdottomasti homo, mutta ei sitä silti tarvitse hävetä

5 tapaaKeskiviikko 08.02.2006 00:03

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1) Pyrin syömään gluteiinittomia tuotteita, vaikka minulla ei ole keliakiaa.

2) Olen tullut riippuvaiseksi korvatulpista, joita käytän nukkuessani.

3) Suhtaudun erittäin kriittisesti ammattitaidottomiin asiakaspalveluhenkilöihin, joista tuohdun ja tilitän Heidille.

4) Yritän olla lesbo ja käyttäytyä lesbon elkein.

5) Olen opetellut ulkoa kosher-eläimet Raamatusta.


Haastan:

nicke
eetuxx
ginger_
nobodyswife
[jussi]

Joku mailikeskusteluTiistai 07.02.2006 15:45

Mä: - Ii-ha-haa

Joku: - Hirnauskis

Mä: - Klip, klop, klip, klop, hevonen on pop. T: Histamiini

Joku: - Tiätsä missä se lounari naikkonen on???

Mä: - Tiedän.

Joku: - No missä? kun ei se o paikallaan

Mä: - Ai sä kävit jo vitosessa? En mä sitten tiiä...kristallipallo on vähän huurussa.

Joku: - Ruoka on ruokaa vaikka voissa paistais

Mä: - Jee, 40 minuutin kuluttua syömään. Vähän kakkaa ruokaa tänään Amicacalla, mutta ei voi mitään.

Joku: - Tussit hakee mut täältä

Mä: - Joo. Tussit haisee kivalta...tykkään impata niitä.

Joku: - Tuu sit

Mä: - Juuh. Tulen tulen. Ich kommer. Onx siel alhaal kivaa? Mä oon kasi-kerroksessa, tuu tänne ja heti.

Joku: - Ei tässä o kaheksaa kerrosta!!??

HOROskooppiTiistai 07.02.2006 14:28

Teinpä horoskoopin.

Aurinkomerkkisi on härkä ja kuumerkki Jousimies. Syvin minäsi haluaa tasapainoista, harmonista elämää ja omaisuutta, mutta vain tarpeeksi tyydyttävään elämään. Pohjimmiltasi olet päättäväinen, jämäkkä, vahva ja erittäin antelias. Yritä tuoda näitä piirteitä esiin vielä enemmän itsessäsi.

Muut ihmiset näkevät sinut toisin. Persoonallisuutesi näkyy muille levottomana, rauhattomana ja vaikeaselkoisena. Olet luonnostasi uskonnollinen, ja vaikka olisit ateisti, uskomuksesi saavat uskonnollisia ja joskus jopa fanaattisia piirteitä.

Ristiriitaiset tavoitteet aiheuttavat sinulle sisäistä kitkaa. Toisaalta etsit juuria, tasapainoa ja turvallisuutta, mutta toisaalta reagoit voimakkaasti ulkopuolisiin ärsykkeisiin ja houkutuksiin. Seuraat aina sydäntäsi, etkä pelkää ottaa taloudellisia tai materiaalisia riskejä toiveidesi toteuttamiseksi.

Kaksoset on nouseva merkkisi. Kaksoset on eläinradan kolmas merkki ja sen päävaikutukset ovat seuraavat: älylliset toiminnat, humanismi, väkivallan kammoksuminen, harkitsevuus, akateeminen kiinnostus sekä kaikkien valmiiden ajattelumallien epäily.

Ihmiset, joiden nouseva on merkki on Kaksoset ovat yleensä elegantteja, hoikkia, ilmaisukykyisiä ja omaavat humaanit kasvojen ilmeet. He ovat yksilöitä, joilla on kirjallisia ja taiteellisia taipumuksia, kädellisiä taitoja, kekseliäisyyttä ja he ovat hyvin uteliaita ja huomioonottavia. Nouseva Kaksonen erottuu muista tahdikkaalla ja harkitulla puhe- ja kirjoitustaidollaan. Päätösten tekeminen on joskus vaikeaa, yritä kompensoida liikaa harkitsevuutta nopealla päätöksenteolla.

Menestyäksesi elämässä, sinun tulisi keskittyä kirjallisiin taitoihisi ja tieteelliseen tutkimukseen. Parhaimmillasi olet kirjoittamisessa, matkustamissa, kommunikaatiossa ja ihmistuntemuksessa. Menestyt myös taiteissa ja musiikissa.

Merkurius on 12. huoneessa. Tämä huone edustaa pimeää ja alitajuista puolta ihmisessä. Olet sisäänpäin kääntynyt ja pidät syvimmät ajatuksesi salassa. Yhdessä nousevan merkkisi kanssa mukautuvainen ja älykäs mielesi kiinnostuu näkymättömästä maailmasta ja yliluonnollisesta.

Myös Aurinko oli 12. huoneessa syntymäsi aikaan. Tämä saattaa merkitä, että elämässäsi on vastoinkäymisiä, rajoitteita ja/tai kanssaihmisten vastustusta. Samalla kuitenkin sinulla on paljon sisäistä voimaa ja energiaa. Suuri sisäinen energiasi saattaa olla osittain piilossa jopa omalta tietoisuudeltasi.

Saattaa olla, että tietyt vastuut ja vaatimukset lapsuudessasi vahingoittivat syvimpiä tarpeitasi. Tämä voi johtaa pelkoon ja epäluottamukseen maailmaa kohtaan. Voit kuitenkin voittaa nämä ongelmat itsetutkiskelulla, joka onkin sinulle ominaista.

Jännittävä rakkaus voi tulla elämääsi hyvin varhain, todennäköisesti tämä henkilö aiheuttaa sinulle surua. Parisuhteessa omaksut useita eri rooleja, etkä aina näytä todellistä minääsi. Saatat korostaa negatiivisia puoliasi, koska et tunne ansaitsevasi onnea. Olet kuitenkin rakastetumpi kuin kuvitteletkaan ja ystäväsi ovat hyvin kiinnostuneita hyvinvoinnistasi. Voit aina kääntyä heidän puoleensa, kun kaipaat neuvoa.

Yrität usein osallistua tuntemiesi ihmisten elämään. Alitajuisesti haluat ihmisten tarvitsevan sinua. Sinulla on laaja ystäväpiiri, joka arvostaa sinua suuresti, koska olet antelias ja hellä. Sinulle voi olla vaikeaa muodostaa kestäviä suhteistä, koska et ole varma voitko täyttää suhteen odotukset. Haluat olla rakastettu ja tämä asia on yhtenään mielessäsi. Inhoat yksinoloa, joten ammatillisen kiinnostuksesi tuli suuntautua alaan, jossa voit olla yhteydessä toisiin ihmisiin. On tärkeätä, että opit seisomaan omilla jaloillasi. Uskot vahvasti, että jonain päivänä saat kaiken mistä olet unelmoinut.

Sinua ympäröivät ihmiset - erityisesti ystäväsi - vaikuttavat sinuun suuresti. Omat mielipiteesi ihmisistä ovat usein liian idealistisia ja liikojen odotusten vuoksi petyt usein ihmisiin.

Muodostat ystävyyssuhteesi puhtaasti tunteittesi perusteella. Ystävystyt vain ihmisiin, jotka saavat sinussa aikaan tunnereaktion. Vedät puoleesi ihmisiä, joiden tunteet ovat voimakkaita ja pinnassa.

Ajoittain tarvitset omaa aikaa, jolloin mietiskellä menneisyyttäsi ja tutkia sisintäsi. Sisimmissäsi olet erilainen kuin mitä näytät ulospäin. Vain ne ihmiset, jotka päästät lähellesi näkevät puolia todellisesta olemuksestasi. Hetkinä, joina olet rentoutunut, huoleton ja varma itsestäsi, olet sosiaalinen ja sympaattinen. Yhdessä anteliaan, kiltin ja viehättävän luonteesi kanssa saat useita ihailijoita. Sinulla saattaa olla lukuisia rakkaussuhteita suosiosi vuoksi.

Rakastajana olet huumorintajuinen, kekseliäs ja sinulla saattaa olla runsaasti fantasioita, et kuitenkaan tuo niitä esiin ennenkuin tunnet olosi mukavaksi.

Paluu arkeenMaanantai 06.02.2006 13:19

Toisinaan paluu arkeen kirpaisee enemmän.

Viikonloppu tuli vietettyä Tampereella, jossa en ole käynyt vuosiin - lukuunottamatta satunnaisia junanvaihtoja matkalla vanhempien luo. Hauskaa oli ja tästä suurin kiitos majoittajalleni.

Viikonlopun ohjelma koostui Aamulehden lukemisesta, Sara Hildénin taidemuseosta, pienimuotoisesta baareilusta sekä - tadaa! - elämäni ensimmäisestä jääkiekkomatsista. Pelicans voitti Tapparan 1-0. Ikävää. Erätauolla mutustelin mustaa makkaraa, joka ei ollut niin pahaa kuin kuvittelin - aivan kuten ei jääkiekkokaan. Ehkäpä minusta tuleekin suurin fani nyt kun neitsyys vietiin.

Ehkäpä mun lempparirunoMaanantai 06.02.2006 13:12

If You Forget Me / Pablo Neruda

I want you to know
one thing.

You know how this is:
if I look
at the crystal moon, at the red branch
of the slow autumn at my window,
if I touch
near the fire
the impalpable ash
or the wrinkled body of the log,
everything carries me to you,
as if everything that exists,
aromas, light, metals,
were little boats
that sail
toward those isles of yours that wait for me.

Well, now,
if little by little you stop loving me
I shall stop loving you little by little.

If suddenly
you forget me
do not look for me,
for I shall already have forgotten you.

If you think it long and mad,
the wind of banners
that passes through my life,
and you decide
to leave me at the shore
of the heart where I have roots,
remember
that on that day,
at that hour,
I shall lift my arms
and my roots will set off
to seek another land.

But
if each day,
each hour,
you feel that you are destined for me
with implacable sweetness,
if each day a flower
climbs up to your lips to seek me,
ah my love, ah my own,
in me all that fire is repeated,
in me nothing is extinguished or forgotten,
my love feeds on your love, beloved,
and as long as you live it will be in your arms
without leaving mine.