IRC-Galleria

Sring

Sring

So who are you to wave your finger?

Frightening FridayLauantai 29.10.2005 05:41

Tää päivä oli aivan uskomaton! Ensin töihin, siitä klubille, siitä demoo nauhotteleen ja siitä muiluilee.

Aamu:
Meinasin taas kerran nukkua pommiin, mutta koira herätys yllätti. Normi aamusetti taas. Tällä hetkellä en muista otinko kaljan aamupalaks. Mutta ihan jees aamu oli joo. Hukutin hämähäkinkin, koska en tienny ettei se siedä suihkua. Ja sitten töihin.

Töissä: No se meni miten meni. Oli vähän sekanen päivä. Laitoin tuolin selkänojan väärinpäin, ja yöpöytä meni miten meni...

Päivä:
Töistä lähdettyäni menin Klubille, jossa Mira rakas odotti mua (Piisu galleriassa), ja olihan siellä Janette (_Janetzki_) rakaskin. Satuinpas samaan aikaa myös Saran (Sarakiiu), Juulin (Juu-li), Ja Lauran (Eel) kanssa samaan huoneeseen.
Klasun piti tulla sinne mutta eipä tullutkaan (Waussi). Hetken siellä Miran ja Janeten kanssa istuttiin kunnes Janette lähti, ja melkein heti perään Mirankin kanssa poistuttiin. Sen jälkeen suunnattiin matkamme kohti pankkikulmaa (sellanen joku paskavittu). Siellä molemmat avauduttiin toisillemme ja angst angst angst. Ihmettelen kyllä miten se jakso kestää mun valittamista. Sitten Miran äiti jo hakikin Miran avantouinneille, ja jäin yksin.
Nyt oli aika suunnata matka kohti kaverini Markuksen kotia (Viocress), jossa nauhoittaisimme demoa. Mutta eihän siitä mitään tulisi ilman työkalupakkia, joten rimpautin isälle ja eikös sieltä sattunut karjalan työkalupakki tulemaan. Siinähän ne nauhotukset meni, kaljaa juodessa, laulaessa ja banjoo soitellessa.

Randomia: Banjo on helvetin helmi soitin ja ostan sen heti kun on rahaa, Karjala on parasta kaljaa, bussin penkit irtoo helposti, Orkalle vedettiin bommauksia (en minä tai ketkään edellä mainituista kavereista), Mensura on hyvä bändi ja mäkissä ei myydä euron hampurilaisia (jotka maksoivat ennen markan) yhdentoista jälkeen. Saatanan paskiaiset.

Ilta:
Makelta lähdettyäni menin bussilla keskustorille, jossa näin Ida kullan (Idaaa). Lähdimme Idan kanssa hakemaan bussirahaa minulle iltamaksua varten Jonin (Crowned) äidiltä. Siinä matkalle avauduin taas ja Ida minulle. Tänään on ollut avautumisien päivä. Taisin mää jollekkin muullekkin avautua mutta nyt ei vaan muista.
No siinähän se ilta sitten menikin mäkin kulmalla juodessa (oh my god...). Ikinä siellä juonu. No, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Siellä oli pari kaveria, mm. "Miro", Petteri, Jon, Tiia, Joonas, Jeppe, Anssi (Anassi^, Miika (Miikapoika), Teemu(Susitukka, vitun satseissa), ja jotain muita mukavia. Käytiin siinä mäkissä iidan kaa jäätelölläkin kun jotain vitun homo hampurilaisia vittu enään myydä kello 11 jälkeen. Ei saatana. Niin, ja oli Mirokin siellä joo.
Bussimatkalla sattui kyytiin Eki, Häkkinen, Karhe ja jotain muita mukavia. Siinähän se bussimatka meni. Ajattelin ottaa matkamuiston, joten otin yhden penkin mukaan. Se on tällä hetkellä autoni takakontissa. Siitä sitten kotiin hakeen lisää kaljaa, ja siitä sitten Orimuskioskille. Siellä oli Aleksi kulta (Aleksipoika), Anssi, Samppa (Sampsa^^), Miika ja Ida.
Siellä tuli juotua pari muilua, ja vedettyä pähkinöitä. Ei siä kauan kestäny olla kun sinne yhden aikaan poljin. Nyt tässä sit kirjoittelen. Ihan hauska päivä oli joo.

Biisi joka kuvaa tämän hetkistä/päiväistä tunnetta:
Jack Black - Let's get it on (Barry White cover)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.